Telling Stories 20 & 21 mei

Film Industry Days

Twee dagen vol tips & tricks, inspirerende masterclasses, bijzondere filmvertoningen en ontmoetings- en netwerkmomenten. Natlab, BROET, Playgrounds, Kunstloc/KONKAV, DOCWERK en Van Osch Films bundelen hun krachten voor de eerste editie van de nieuwe Industry Days voor filmprofessionals, in Eindhoven!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei staat Natlab in het teken van feit, fictie en het vertellen van verhalen in film. We verkennen de vervagende grenzen tussen verschillende filmgenres en disciplines, reflecteren op het ethisch handelen van filmmakers en we onderzoeken hybride vertelvormen. Welke ontwikkelingen hebben tegenwoordig invloed op het filmlandschap en de manier waarop makers verhalen vertellen?

De organiserende partners ontwikkelen samen een tof, lekker divers programma dat interessant is voor een brede groep film- en av-makers, studenten van kunstopleidingen en andere professionals.


Telling Stories wordt georganiseerd door: BROET, Natlab, Playgrounds, KONKAV/Kunstloc, Van Osch Films en DOCWERK.

 

PROGRAMMA VRIJDAG 20 MEI

Klik erop om te vergroten

 

PROGRAMMA ZATERDAG 21 MEI

Klik erop om te vergroten

Programma onder voorbehoud. 
> Het volledige programma van Telling Stories is Nederlandstalig, met uitzondering van het FRESH MEET filmprogramma (ENG/NL).
> Iedere dag kies je bij binnenkomst naar welke programma’s je in de middag gaat. Wil je specifiek naar bepaald programma komen, op kom op tijd! VOL = VOL.


*LET OP: 
Vooraf aanmelden voor het speeddate ontbijt is verplicht! VOL = VOL.
Aanmelden kan via info@konkav.nl

**LET OP: 
Vooraf aanmelden voor deze Filmhelpdesk is verplicht! VOL = VOL.
Aanmelden kan via info@konkav.nl

***LET OP: 
Er is plaats voor maximaal 6 schrijvers, dus vooraf aanmelden is verplicht! VOL = VOL.
Meld je uiterlijk 10 mei aan via info@konkav.nl