Eten & Drinken

RESERVEER EEN TAFEL IN ONS RESTAURANT


Dan ben je verzekerd van een mooie tafel en lekker eten. 
> Er mogen maximaal twee mensen aan een tafeltje zitten (tenzij je een huishouden vormt).
> Je kunt alleen een tafel reserveren binnen, op ons terras is het niet mogelijk een tafel vrij te houden. 
> Is er geen reserveermogelijkheid, informeer bij een van ons als je ons bezoekt, vaak is er nog wel een tafel vrij voor een drankje.

HET NATLABCAFÉ EN RESTAURANT

De nieuwste films en theatervoorstellingen in een omgeving vol design en nieuwe media. Natlab heeft een rijke historie – in het auditorium sprak Einstein, koningin Wilhelmina maakte radio vanuit Natlab. Je kunt er nu heerlijk eten, lekkere biertjes drinken of genieten van een fijne latte in de zon.

We zijn een bijzondere ontmoetingsplek met bovendien een goed café-restaurant! 
Combineer een bezoek aan de de film met lekker eten op een toffe plek op Strijp-S. Het café leent zich ook goed voor zakelijke afspraken, bijkletsen met vriendinnen of voor bezoek in je eentje, de krant ligt klaar, de wifi is uiteraard gratis.

MENUKAART

Om rustig te kunnen genieten voordat de film of voorstelling start, raden we je aan om anderhalf uur voor de film aan tafel te gaan.

De menu- en drankenkaart vind je hieronder en natuurlijk liggen ze op je te wachten in ons restaurant.

OPENINGSTIJDEN

Natlab is deze zomer geopend van 12:00 tot 23:30 (op zondag tot 22:00).

Onze keuken is dagelijks open van 12:00 tot 21:00.
Lunch
12:00 - 16:00
Diner
17:00 - 21:00

Onze openingstijden zijn afhankelijk van hoe het Corona-virus zich ontwikkelt en daarom enigszins flexibel. Op bijzondere dagen of onder bijzondere omstandigheden kunnen de openingstijden afwijken, dat laten we je zeker via deze site weten.

PIN ONLY

Betalen doe je ook in het Natlabcafe en restaurant met je pinpas. Geen gedoe met contant geld, dat is toch iets minder veilig en met je pinpas gaat het net zo makkelijk!