Praktische info

Openingstijden
CAFÉ  
Ma, di, wo en do 13:30 - 23:00
Vr en za 13:30 - 00:00
Zo 11:00 - 22:00 
NATLAB  
Ma, di, wo en do 11:00 - 23:00
Vr 11:00 - 00:00
Za 13:30 - 00:00
Zo 11:00 - 22:00 

 

Tickets

Koop 24/7 online je ticket. Op de dag van de voorstelling kun je een ticket ook aan onze kassa kopen.  

TICKETPRIJZEN  
Regulier €12,50
Student/CJP €8
Jeugd €6,50

Eenmaal aangeschafte tickets kunnen we niet meer annuleren, retourneren of ruilen voor een andere film of een andere dag.

Vaker dan 1x per maand naar de film? Neem dan voor €22,50 per maand een Cineville abonnement! Meer info vind je hier.

Filmtreffen

Filmtreffen wordt De Filmclub! Meer informatie vind je hier.

Cineville

Onbeperkt naar de film bij Natlab(en in meer dan 40 theaters door heel Nederland) voor €22,50
per maand, of €18,50 als je jonger bent dan 30. Meer informatie over Cineville vind je hier.

LET OP:
De toeslag voor een Cinevilleticket kan niet geretourneerd worden na annulering.

Cadeaubon

Je kunt online en bij ons aan de kassa cadeaubonnen kopen. Deze cadeaubonnen zijn zowel via onze website te verzilveren als bij ons aan de kassa. Cadeaubonnen zijn geldig voor alle filmtickets en in het café, tickets voor sommige theatervoorstellingen of andere speciale programma's kunnen helaas niet met een cadeaubon afgerekend worden.

KOOP HIER EEN CADEAUBON

We accepteren bij Natlab ook de Nationale Bioscoopbon. Als je online een ticket koopt, kun je deze eenvoudig verzilveren. 

Nationale bioscoopbon + MaDiWoDo

Bij Natlab accepteren we ook de Nationale Bioscoopbon. Als je online een ticket koopt, kun je deze eenvoudig verzilveren door deze als betaalmethode te selecteren.
De MaDiWoDo is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ALLEEN aan de kassa in te leveren. 

We Are Public

Ben je lid van We Are Public? Dan kan je voor geselecteerde films en voorstellingen op de dag zelf een gratis kaartje krijgen. Kijk voor meer informatie op wearepublic.nl

Parkeren

Op onderstaande plattegrond vind je de verschillende parkeerterreinen van Strijp-S.
Gebruik je een navigatiesysteem? Dan kun je, om bij Natlab te komen, Kastanjelaan 103 invoeren. Je wordt dan geleid naar het huis tegenover Natlab. Op deze manier is het eenvoudiger de parkeergelegenheden te bereiken. Parkeer je op de Kastanjelaan of op een andere plek buiten Strijp-S, dan is de parkeercode 5157.

Openbaar vervoer

Treinstation Strijp-S ligt op 10 minuten loopafstand van Natlab. Vanaf station Eindhoven Centraal pak je bus 401, 402 of 403 en stap je uit bij bushalte Cederlaan.

Algemene contactgegevens

info@natlab.nl - We streven ernaar je mail binnen één werkdag te beantwoorden.
Opmerkingen, tips, keiharde kritiek of een fluweelzacht compliment?
We horen het graag! Mail gerust naar onze communicatiemedewerkers of stuur een bericht via Facebook Messenger. Die fluweelzachte complimenten mag je natuurlijk ook de wereld inslingeren via een vrolijke aanbeveling op Google of Facebook :).

Contact afdelingen

CONTACTGEGEVENS MEDEWERKERS

PROGRAMMA & EDUCATIE
Rafke Engels
rafke@natlab.nl

HORECA
Corinne Wouterse en team
corinne@natlab.nl
horeca@natlab.nl
040 294 68 42 (café)

PUBLIEKSSERVICE & VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR
Yvonne Rave en team
yvonne@natlab.nl
040 294 6848

VERHUUR
Tatjana Brinkman
verhuur@natlab.nl
040 294 68 49

MARKETING & COMMUNICATIE
Joep Peeters, Sarie Bekker & Eva Boekhoorn
communicatie@natlab.nl

TECHNIEK EN FACILITAIR
Joost Verest en team
theatertechniek@natlab.nl - 040 294 68 47
filmtechniek@natlab.nl - 040 294 68 43

FINANCIËN
Ingrid Winters
ingrid@natlab.nl

P&O
Karin Niessen
personeelszaken@natlab.nl

DIRECTIE
Jan van der Putten

Huisregels

ZO IS EEN BEZOEK AAN NATLAB VOOR IEDEREEN EEN FEESTJE

KOM OP TIJD
Als je naar een film, voorstelling of andere activiteit komt, wil je hier natuurlijk helemaal in op gaan. Laatkomers storen de bezoekers die op tijd kwamen. Daarom kan je helaas niet meer naar binnen als de film begonnen is.

TELEFOON OP STIL
Vergeet niet je telefoon voor aanvang van de film of voorstelling op stil te zetten, zodat je anderen niet stoort.

KAARTEN ANNULEREN
Kaarten die bij ons via onze website of bij ons aan de kassa zijn gekocht kunnen we helaas niet meer retourneren of verplaatsen naar een andere datum of een andere voorstelling.

Als een film of voorstelling niet doorgaat als aangekondigd, kan een vervangende film of voorstelling of terugbetaling worden aangeboden.

LEEFTIJDSGRENZEN
Volgens de wet krijgen jongeren die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Haal een lekker drankje als je naar de film gaat. Zorg dat je geen hinder vormt voor medebezoekers en voorkom rammelende kopjes.

Neem na afloop van de film glazen, papiertjes en kopjes mee. Dan blijft de zaal schoon voor de volgende bezoeker en mag jij verwachten dat jij op een opgeruimde plek zit.

GEEN BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN 
Het is voor bezoekers niet toegestaan om te fotograferen, filmen of geluidsopnamen te maken tijdens een film of voorstelling, tenzij vooraf toestemming is gegeven door de afdeling communicatie van Natlab.

Natlab zelf maakt regelmatig foto's van activiteiten en programma's. Voor verslaglegging en om te delen via de eigen communicatiekanalen.

HONDEN & (HUIS)DIEREN
In het gehele pand zijn honden en andere (huis)dieren niet toegestaan. Wel is het mogelijk om samen met je hond een drankje te drinken op ons terras, mits de hond aangelijnd blijft en geen overlast veroorzaakt. 

PIN ONLY
Koop je kaartje online! Bij Natlab zelf kun je alleen met pin betalen, ook in het café. Soms heerst er wat verwarring over de (verplichte) acceptatie van contant geld. De wet zegt dat biljetten en munten, net als de pinpas, wettige betaalmiddelen zijn. Het is echter geen verplichting alle betaalmiddelen te accepteren, zolang we dit duidelijk aangeven.