Verhuur

EVENTS

Of het nu gaat om een vergadering, lezing, symposium, congres, presentatie, brainstorm, verjaardag, besloten filmvoorstelling, koffietafel of een lunch: verschillende van onze unieke ruimtes zijn te huur. Bijzondere zalen, onze gastvrije medewerkers en uitstekende horeca zorgen ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

Natlab moet rekening houden met de beperkende maatregelen rondom COVID-19, ook in verhuurmogelijkheden. De onderstaande informatie en met name de capaciteit van zalen zullen daarom afwijken. Neem contact op met de afdeling Verhuur voor de juiste informatie via e-mail: verhuur@natlab.nl.

ZALEN & RUIMTES

Klik hieronder snel door naar de ruimte van uw voorkeur, of bekijk alle ruimtes.

LOCATIE NATLAB

Natlab bevindt zich op industrieel erfgoed Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Treinstation Strijp-S ligt op loopafstand en het centrum van Eindhoven is vanuit Natlab gemakkelijk te bereiken.

Wereldwijd staat dit monumentale pand bekend als het voormalig Natuurkundig Laboratorium van Philips, waar Einstein nog gestaan heeft en de CD werd uitgevonden. Na een grondige verbouwing in 2013 hebben wij ons filmtheater en restaurant hier gevestigd. 

VIRTUELE RONDLEIDING

Klik op onderstaande afbeelding en struin rond door Natlab.
Om direct naar ruimtes te gaan kun je linksboven navigeren in de grijze plattegrond.

Natlab heeft 3 verdiepingen:
Op Nivo -1 vind je Het Glas
Op Nivo 0 kun je naar het Café, de Denkkamer en Filmzalen 3 en 4
Op Nivo 1 zijn de ingangen van de Podiumzaal, het Auditorium en Filmzaal 1 en 2

HORECA & CATERING

Om een event compleet te maken bieden wij u ook uitstekende horecafaciliteiten aan. We bespreken graag samen met u uw wensen en onze mogelijkheden en maken een ontvangst, borrel of lunch op maat. Neem gerust contact met ons op via verhuur@natlab.nl.

CONTACT

Wilt u een kennismaking, rondleiding of advies op maat?
Neem dan contact op met de afdeling verhuur:

Afdeling verhuur: 040 294 68 49
verhuur@natlab.nl

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via info@natlab.nl.