FILMEDUCATIE

Tegenwoordig groeien we op in een maatschappij met een snelle beeldcultuur. We worden continu geprikkeld door een stroom van beelden via oudere en nieuwe mediaplatformen. Hoe leren we hiermee om te gaan? Een van de manieren is door meer te weten te komen over film en beeldtaal. Door aandacht te besteden aan beeldtaal in film worden kinderen en jongeren uitgedaagd om kritisch te kijken, te analyseren en vervolgens te reflecteren. Natlab is de aangewezen plek om dit te doen.

Samen met jou als docent kijken we naar de mogelijkheden voor een bezoek aan Natlab. Ook denken we graag mee over de verschillende mogelijkheden voor filmeducatie in de klas. Meer weten? Neem contact op via educatie@natlab.nl

ONDERWIJS

We maken en organiseren projecten voor alle leeftijden, niveaus en onderwijsinstellingen. Klik hieronder door naar de onderwijsinstelling van je keuze.

DIT IS FILMEDUCATIE IN NATLAB:

CONTACT

Wil je een schoolvoorstelling boeken, een offerte opvragen, ons een vraag stellen of zelf een voorstel doen? Neem vrijblijvend contact op met de educatieafdeling via educatie@natlab.nl.

Ben je op zoek naar een mooie plek voor een afstudeerceremonie, lezing of college? Onze filmzalen en een aantal andere ruimtes zouden zomaar heel geschikt kunnen zijn. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Verhuur via verhuur@natlab.nl of 040-294 68 49.