WATCHPARTY | Finale Eurovisie Songfestival

Natlab x Salvia Arts
za 11 mei 20:00
11 mei
20:00

Maak je klaar om te dansen in je stoel, zing uit volle borst en beleef het Eurovisie Songfestival als nooit tevoren bij Natlab! Op zaterdag 11 mei kun je de live-uitzending van de finale op groot scherm bekijken tijdens onze allereerste Eurovisie Songfestival Watch Party. Zal Joost Klein er met de winst vandoor gaan?

Ben jij een diehard Eurovisie-fan die niet kan wachten om de meest spectaculaire optredens en gekke outfits van dit jaar te bewonderen? Onze Eurovisie Songfestival watchparty staat voor de deur en jij bent uitgenodigd voor een avond vol glitter, glamour en non-stop entertainment!

Wat maakt onze watchparty zo speciaal? Nou, laten we beginnen met het feit dat je samen met je vrienden en andere Eurovisie-liefhebbers kunt genieten van de show op een groot scherm met het meest epische geluid dat je ooit hebt gehoord! Maar dat is nog niet alles - onze bar staat klaar om je favoriete drankjes te schenken, die je gewoon mee de zaal in mag nemen, zodat je geen seconde van de actie hoeft te missen.

Maar wacht, er is meer! Onze watchparty wordt gehost door niemand minder dan onze fantastische drag-hosts Emily Salvia en Vicky ViQueen, die de uitzending voorzien van hilarisch commentaar. Maak je klaar om te lachen, mee te zingen en misschien zelfs een paar dansbewegingen uit de kast te trekken!

Dus waar wacht je nog op? Trek je meest Eurovisie-waardige outfit aan, trommel je vrienden op en beleef het Eurovisie Songfestival als nooit tevoren. 

PROGRAMMA
20:00: Inloop met Eurovisie muziek
21:00: Start live-uitzending van de finale
02:00: Einde