AI & Film | The Beast

di 21 mei 20:00
21 mei
20:00

Ontdek de wereld van Artificial Intelligence (AI) door de lens van film. Deze avond begint met een inspirerende masterclass verzorgd door Erdinç Saçan over de wereld van generatieve AI, de risico's en ethische dilemma's die hier bij komen kijken. Na de masterclass vertonen we The Beast van Bertrand Bonello die ons meeneemt in een verre toekomst waar AI de wereld domineert. 

ERDINÇ SAÇAN

Erdinç Saçan werkt als docent-onderzoeker bij Fontys ICT en geeft vanuit het Kenniscentrum Applied AI for Society vaak masterclasses en cursussen over de impact van AI. Hij is auteur van het boek Inclusieve Artificial Intelligence en co-auteur van het recent verschenen boek Leven en Leren met AI.

MASTERCLASS

In een inspirerende masterclass van circa 45 minuten neemt Erdinç je mee in de wereld van generatieve AI. Wat is generatieve AI? Welke kansen en mogelijkheden bieden AI-tools als ChatGPT? Wat zijn risico's en ethische dilemma's waarmee AI ons confronteert? In een razendsnel tempo laat Erdinç je voorbeelden zien van zowel positieve als negatieve aspecten van generatieve AI.

PROGRAMMA

20:00 Masterclass Erdinç Saçan
20:45 Pauze
21:00 Film The Beast (146 min)

AI & Film | The Beast
Regie
Bertrand Bonello
Cast
George MacKay, Léa Seydoux
Speelduur
200 min
PREMIEREDATUM
do 9 mei
Jaar
2023
Land
Frankrijk, Canada
Taal
Masterclass: Nederlands - Film: Frans, Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 16 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van