Challengers | Voorpremière

Luca Guadagnino
di 30 apr 19:30
30 apr
19:30

Zet je zonnebril op, trek je mooiste tennisoutfit aan en kom naar Natlabs geïmproviseerde tennisbaan voor de voorpremière van Luca Guadagnino's Challengers op dinsdag 30 april. Zendaya schittert als Tashi Duncan, een voormalige tennisster die alle ballen in de lucht houdt. Wanneer haar man (Mike Faist) het opneemt tegen een oude bekende (Josh O'Connor), laait de spanning op. Maar dit spel gaat verder dan de tennisbaan. Als de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

PROGRAMMA

19:30 inloop met tennisactiviteiten
20:00 introductie op de film
20:15 start film

Challengers is de nieuwe film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino, met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die een wat mindere periode doormaakt. Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick. 

De voor een Oscar en BAFTA genomineerde filmmaker Guadagnino (Call Me By Your Name) regisseert Challengers naar een scenario van de hand van Justin Kuritzkes. 

Challengers | Voorpremière
Regie
Luca Guadagnino
Cast
Zendaya, Mike Faist, Josh O’Conner
Speelduur
132 min
PREMIEREDATUM
do 2 mei
Jaar
2023
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Grof taalgebruik