Café-restaurant

Kom zitten. Blijf hangen.

Een plek waar makers, bezoekers en buurtgenoten elkaar vinden. Waar je na een film nog even blijft zitten, waar een gesprek zomaar ontstaat en waar je ook prima neerstrijkt met je laptop of een krant. We koken met aandacht. Van een stevige lunch tot een goed diner en een borrel die altijd iets onverwachts heeft. De koffie is lekker, de wijn eerlijk en de bieren hebben karakter. Alles nodigt uit om te proeven, te delen en te blijven hangen. Je bent elke dag welkom vanaf 11.00 uur voor lunch, diner en borrel.

Zeker zijn van een tafel? Reserveer een plek.

Reserveren

Eten bij Natlab

Op onze vernieuwde menukaart vind je pure smaken die spelen tussen vertrouwd en verrassend. Voor lunch kies je uit goed belegde broodjes zoals carpaccio met wasabimayo of brie met walnoot en honing, of warme gerechten als shakshuka en okonomiyaki. ’s Avonds koken we met het seizoen mee: parelhoen, scampi’s in gele curry of een dagspecial die soms net een andere richting opgaat. Afsluiten doe je met patisserie van de Pastry Club of een stukje ijstaart.

Vega, vis of vlees. Bij Natlab eet je wat past bij jouw moment.

Menu

Onbeperkt Kaasfondue

Op 20 en 21 december en van 26 tot en met 30 december. Duik bij Natlab in een avond onbeperkt kaasfondue. Een warme pan romige kaas staat voor je klaar, met brood, rauwkost en vleeswaren om uitgebreid te dippen. Neem de tijd, praat bij en blijf zo lang tafelen als je wilt.

Prijs: 32,50 inclusief een glas huiswijn. Glutenvrij kan voor 2,50 extra.
Mogelijk vanaf 17:00. Vooraf reserveren is verplicht. 

Reserveren

OPENINGSTIJDEN

 

OPENINGSTIJDEN
 
Ma, di, wo, do 11:00 - 23:00 
Vr en za 11:00 - 00:00
Zo 11:00 - 22:00

 

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
Heb je een vraag of een verzoek over ons café, neem dan contact op met ons horecateam.
We zijn bereikbaar op 040 294 68 42 en horeca@natlab.nl.  

Zet mij op de wachtlijst

Wenslijstje

Toegevoegd:

Naar wenslijstje