Drag-My-Vision 2024

Salvia Arts x BROET
vr 3 mei 20:00
3 mei
20:00
  • 3 mei
    Deuren open
    19:00
    Start
    20:00
    Podiumzaal

Drag-My-Vision is terug! Ieders favoriete dragcompetitie (oké, het is de enige) voor muziekvideo's met een songfestivalthema is terug bij Natlab! Geniet van live optredens van House of Salvia en de wereldpremière van de muziekvideo's van de 13 deelnemers. Zing mee met de bekende nummers en laat je overdonderen door het pracht en praal uit de videoclips en uit de zaal! Zorg dat je er om 19:00 bent want dan zie je de dragartiesten over de rode loper flaneren, waar je samen met hen op de foto kunt.

Let op: dit programma is volledig Engelstalig.

Salvia Arts organiseert sinds 2020 Drag-My-Vision. Het Eurovisie Songfestival ging destijds niet door vanwege de lockdown en daarom creëerde Salvia Arts een ​​eigen versie. Omdat live optredens niet mogelijk waren, maakten de deelnemers thuis een videoclip.

Sinds die eerste editie wordt de lat ieder jaar hoger gelegd. Ook dit jaar zijn er weer veel hoogwaardige muziekvideo's ingezonden. En net als vorig jaar worden ze weer op het grote doek getoond.

Dit jaar worden 13 landen vertegenwoordigd door 13 getalenteerde dragartiesten uit het hele land. Beroemde (of beruchte) nummers van het Eurovisie Songfestival worden op originele wijze vertolkt, waarna een vakjury de scores uitdeelt en de beste queen wordt gekroond. Tussen de video's door delen de deelnemers hun inspiratie en nemen ze je mee in alle juice rondom het maakproces.

PROGRAMMA

19:00 Rode loper
20:00 Start show Podiumzaal

Dit programma wordt georganiseerd door Salvia Arts en BROET.