Buitenfilm | Aftersun

Charlotte Wells
do 15 aug 21:15
15 aug
21:15

Sofie is dolblij met de vakantie in Turkije die ze samen viert met haar vader Calum. Er wordt volop genoten van de zon, het zwembad en de disco. Terwijl er voor Sofie een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie. Rregisseur Charlotte Wells won een BAFTA en de Semaine de la Critique tijdens het Cannnes Filmfestival.

"Charlotte Wells debuteert grootmeesterlijk met ‘Aftersun’: een delicate, subtiele herinnering aan een vakantie met een depressieve vader."

NRC, ★★★★★

BUITENFILM
Het is tijd om je vrienden te verzamelen, je meest comfortabele stoel mee te nemen en een plekje op ons plein uit te kiezen voor de Buitenfilm! Geniet van zomerse films, bier, wijn en heerlijke filmsnacks. Tickets zijn beschikbaar voor €5. De poorten openen een uur voor de film begint, zodat je het beste plekje kunt kiezen. Haal een verfrissend drankje of je favoriete filmsnack bij onze buitenbar en geniet van de ondergaande zon en achtergrondmuziek tot de film start. Kom samen genieten van de zomer bij Natlab!

Buitenfilm | Aftersun
Regie
Charlotte Wells
Cast
Paul Mescal, Frankie Corio
Speelduur
98 min
PREMIEREDATUM
do 23 feb
Jaar
2022
Land
Verenigd Koningkrijk
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
Onderdeel van