TRY-OUT | Het Volle Leven

Johan Goossens
vr 25 apr 20:30
25 apr
20:30

Zeg volmondig 'JA!' tegen het leven en ga naar de nieuwe try-out van Johan Goossens, gevuld met mooie liedjes, gênante grappen en verhalen uit het volle leven.

Eigenlijk zou je iedere dag volmondig ‘JA!’ moeten zeggen tegen het leven. Opstaan en er iets van maken. Na zijn ervaringen in het onderwijs, de darkroom en aan een ziekenhuisbed, vertelt Johan kleurrijk in welke werelden hij nu weer is gedoken. Zo volgde hij een opleiding alternatieve therapie en dronk hectoliters sterrenmix. Tegelijk rolde hij in een bestuursfunctie bij een bedrijf en herkende zichzelf al snel niet meer terug. Met zakelijke stem brengt hij punten in op vergaderingen en ‘s nachts stuurt hij passief-agressieve mailtjes met ‘Het heeft me verbaasd dat..’. Zo slaat hij zich dapper door het bestaan, al voelt hij nog steeds de neiging onder de dekens te willen schuilen. Een nieuwe show met mooie liedjes, gênante grappen en verhalen uit het volle leven.  

OVER JOHAN GOOSSENS
>Johan Goossens is cabaretier, schrijver en (voormalig) docent. Hij toerde met verschillende succesvolle soloprogramma's door het land. Je kunt hem kennen van de Roast van Ali B., De slimste mens en Wie is de Mol?  
 
>Met het lied ‘Briefje’ uit zijn vorige show werd hij genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022.  
 
>Over zijn tijd op een ROC schreef hij de bestsellers 'Wie heeft er wél een boek bij zich?' en 'Jongens, ik wil nu toch écht beginnen…'. In zijn boek ‘Met mensen werken’ schreef hij over tragikomische situaties op de werkvloer. 
 
>Deze zomer verschijnt ‘Op Grindr blijf ik 39’, een bundeling van zijn columns voor Winq.  

Credits

TEKST EN MUZIEK Johan Goossens 
PUBLICITEITSBEELD Jouk Oosterhof