BAMBIE 20 - De woedende versie

Bambie
za 1 feb 20:30
1 feb
20:30

Drie figuren uiten hun woede; gericht op elkaar, zichzelf, het leven, de krant en het interieur; tijdens dit non-stop vrolijkmakend en bevrijdend conflict.

Woede is ‘een gast die alleen onder strenge voorwaarden welkom is’ stelt filosoof Peter Sloterdijk. Maar het is óók veranderende, creatieve en zelfs heldhaftige kracht. Wie explodeert wordt één met z’n impulsen en heeft even geen last van twijfels.

In BAMBIE 20 krijgt de woede helemaal de ruimte, in absurdistische, fysieke uitvergrotingen met herkenbare trekjes. De drie figuren op het toneel zijn door woede bevangen, en hun aanvallen zorgen voor een anderhalf uur durend non-stop vrolijkmakend en bevrijdend conflict. In alle mogelijke vormen van implosies en explosies leven ze zich uit. Op elkaar en zichzelf, op het leven in het algemeen, op de krant en op het interieur. 

OVER DE SPELERS EN MAKERS
Gerindo Kartadinata, Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter maakten eerder BAMBIE 6 en BAMBIE 8, die allebei de VSCD-Mimeprijs wonnen. Geluidenmagiër Wim Conradi ondersteunt de voorstelling ritmisch en muzikaal. 

Credits

IDEE EN SPEL Jochem Stavenuiter, Paul van der Laan, Gerindo Kartadinata
EINDREGIE Marijn van der Jagt 
SPELCOACH Ibelisse Guardia Fe
LICHTONTWERP & TECHNIEK Manuel Boutreur 
SCENOGRAFIE Hester Jolink 
KOSTUUMS Atty Kingma 
PRODUCTIE Ellen van Bunnik/’nMore Productions  
ZAKELIJKE LEIDING Tamara Keasberry / Bureau tamtam 
FOTO EN GRAFISCH ONTWERP -SYB- 
SCÈNEFOTO’S Ben van Duin