Beperkt Houdbaar

Andries Tunru & Stefan Hendrikx
za 14 dec 20:30
14 dec
20:30

Twee cabaratiers beginnen de avond met absoluut niks en creëren spannende verhalen en scherpe grappen, geïnspireerd door jouw input! Niets ligt vast en alles kan!

"Pijnlijke kaken van het lachen!"

★★★★★ ilovetheater

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -drie keer op rij!- winnen van het NK Improvisatietheater en hun lovende recensies bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.  
 
Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival, bekend van de TV-programma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar! 

Credits

SPEL Andries Tunru en Stefan Hendrikx 
MUZIKALE BEGELEIDING Joep Hullegie 
IMPRESARIAAT Bos Theaterproducties 
TECHNIEK Wout Jansen 
FOTO Super Formosa Photography 
GRAFISCH ONTWERP Simon Boer