NATLAB ADEMT FILM, THEATER EN UITGAAN

Natlab is verrassing en verwondering. Nieuwe werelden worden getoond, afwijkende denkbeelden verwoord. Wij zijn de inspirerende plek op Strijp-S in Eindhoven met mooie artistieke films en theatervoorstellingen.

Ben jij een enthousiaste, kwaliteitsgerichte Souschef die ons dynamische keukenteam wil versterken? Bij Natlab krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van ons nieuwe menu en concept, waardoor je een sleutelrol speelt in het creëren van een onvergetelijke eetervaring voor onze gasten. Word lid van ons team en zet samen met ons de volgende stap in de culinaire wereld!

Wij zijn per direct op zoek naar een Sous chef!

SOUSCHEF

  • Keukenmedewerkers aansturen onder leiding van coördinator horeca;
  • Werken aan de ontwikkeling van een gloednieuw menu en concept voor een dynamische organisatie in volle groei;
  • Een sleutelrol spelen bij het vormgeven van het nieuwe culinaire concept van Natlab;
  • De mogelijkheid krijgen om creatief samen te werken binnen ons keukenteam om een onvergetelijke eetervaring voor onze gasten te creëren.

WAT GA JE DOEN?

  • Je motiveert, coacht en stuurt de keukenmedewerkers aan;
  • Je werkt mee aan het ontwikkelen van het nieuwe concept en menu in ons restaurant;
  • Je bent verantwoordelijk voor bereiding en presentatie van gerechten en zorgt dat onze gaten tevreden zijn over hun maaltijden;
  • Je beheert de voorraad en zorgt dat deze op peil blijft.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent een echte motivator en weet anderen vanuit jouw coachende rol te motiveren en het beste uit zichzelf te halen;
  • Je hebt een brede culinaire kennis en ervaring en bent bereid om deze te blijven ontwikkelen;
  • Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent stressbestendig en hebt organisatie talent waarbij efficiënt en effectief plannen en delegeren een grote rol spelen.
  • Je hebt oog voor detail.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Je werkt minimaal 24 tot maximaal 36 uur. Jij bepaalt!
  • Salaris conform cao Nederlandse podia functieschaal 6, minimaal 2650,- en maximaal €3700,-
  • Je krijgt onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding vanaf 10 km én deelt mee in de fooienpot
  • Gratis toegang tot alle films en andere programma’s bij Natlab
  • Een gezellig team van leuke en hardwerkende collega’s in een dynamisch organisatie

ZIN OM ONS TEAM TE VERSTERKEN?
Ben je geïnteresseerd in deze afwisselende functie in een leuke werkomgeving, dan nodigen wij je uit om je motivatie en cv te mailen naar horeca@natlab.nl t.a.v. Souschef.