FILMKRING

SLUIT JE AAN BIJ DE FILMKRING EN JE FILMJAAR ZIT GERAMD!
BOVENDIEN ZIE JE NU MEER FILMS VOOR MINDER GELD.

Dit jaar betaal je € 55 (normaal € 65) en je ziet negen (in plaats van zeven) mooie, belangrijke, blikverruimende of vermakelijke films voordat ze in première gaan.

We starten het Filmkringseizoen op maandag 14 september. Tot begin juni zie je iedere maand een film. Welke film dat gaat zijn maken we voorafgaand aan iedere filmkringmaand bekend in een speciale nieuwsbrief en op deze pagina.

Je kunt aan het begin van de reeks zelf kiezen op welke dag (maandag tot en met vrijdag) en welk moment (ochtend of middag) je komt kijken, het is niet mogelijk om op een andere dag of tijd te komen, dan op je ticket staat.

GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR

Meer dan 1100 Filmliefhebbers genieten tussen september en juni maandelijks van een film bij Natlab. Met elkaar gaan we er hele mooie ochtenden en middagen van maken.

De Filmkring is voor dit seizoen uitverkocht.
 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE FILMKRINGFILM

Als je een Filmkringreeks besteld hebt dan ontvang je iedere maand de aankondiging van de nieuwe film in je mailbox. Het kan natuurlijk zijn dat niet jij, maar iemand anders voor jou heeft besteld. Wil je toch iedere maand Filmkringnieuws in je mailbox, meld je dan aan voor de nieuwsbrief FILMKRING.

Voor onze andere nieuwsbrieven mag je je natuurlijk ook aanmelden, hoeft niet. Afmelden gaat, als je dat wilt net zo eenvoudig...

FILMKRING OKTOBER
FILMKRING OKTOBER
THE SINGING CLUB
Dé feelgoodfilm van het jaar, over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Getrouwd zijn met een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van je geliefde liggen angst en eenzaamheid op de loer. Altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door humor en moed. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

THE SINGING CLUB duurt 110 minuten.

VEELGESTELDE VRAGEN

> IS HET NOG MOGELIJK EEN KOPJE KOFFIE OF EEN LEKKERE LUNCH TE BESTELLEN
We hebben een barretje in de hal als je bij Natlab binnenkomt, daar kun je een lekker drankje bestellen en meenemen naar de filmzaal. Wil je een tafeltje in ons restaurant, dan kun je reserveren via www.natlab.nl/tafelreservering. De capaciteit van het restaurant is in deze Coronatijden minder groot, is het niet mogelijk om zomaar aan te schiuiven voor een lunch.

>IK HEB NOG EEN FILMKRINGPAS, IS DEZE NOG GELDIG ALS TOEGANGSBEWIJS

Nee, de Filmkringpas is geen toegansgbewijs voor de film. Je hebt tickets voor de filmkring per mail toegestuurd gekregen. Neem bij je bezoek altijd het ticket mee van de betreffende maand. Dat kan een geprint ticket zijn, maar je mag het ticket ook laten zien op je mobiel.

> IEMAND ANDERS HEEFT TICKETS VOOR MIJ GEKOCHT
Degene die de Filmkring besteld heeft, heeft de tickets ontvangen. Kom samen of vraag hem of haar om de tickets. Degene die kaarten koopt ontvangt automatisch maandelijks een nieuwsbrief met de aankondiging van de nieuwe film. Je kunt je aanmelden voor deze Filmkringnieuwsbrief, dan ontvang je deze ook automatisch. Dat kan via www.natlab.nl/opdehoogte.

> IK BEN EEN KEER VERHINDERD OP MIJN FILMKRINGDAG
Op een andere dag aanschuiven kan helaas echt niet. Omdat er minder mensen in de filmzaal passen, is het niet mogelijk om te wisselen met een andere dag. Ook zijn we verplicht bij te houden wie er allemaal in de zaal zit. Maar wellicht kun je een keer een vriend of vriendin blij maken met je kaartje?

> IK HEB LAST VAN CORONA-GERELATEERDE KLACHTEN
Dan moet je altijd thuisblijven. We willen geen enkel risico lopen in onze filmzalen en alle medefilmkringleden moeten er op kunnen vertrouwen dat het veilig is. Stuur in dat geval een mailtje naar info@natlab.nl en vermeld behalve je naam ook op welke dag en tijd je niet komt. We zoeken dan samen naar een oplossing.

> HOE HOUDT NATLAB HET VEILIG VANWEGE HET CORONAVIRUS?
Op deze pagina lees je alle aanpassingen die we doen. We zorgen in elk geval voor 1,5 meter afstand in de het gebouw en de filmzalen. Bovendien heeft Natlab heeft een klimaatbeheersingssysteem dat volledig gebouwd is op 100% aan- en afvoer van buitenlucht. Daarnaast rekenen we ook op medewerking van bezoekers, samen houden we het filmbezoek veilig.

Heb je toch nog vragen, mail ze naar info@natlab.nl. Er is veel veranderd het afgelopen jaar en dat zal af en toe wennen zijn. We blijven ons best doen om het je naar de zin te maken, met de mooiste films op een fijne plek en altijd op een veilige manier.

HEEL VEEL PLEZIER BIJ DE DE FILMKRING!