(ZELFSTANDIG WERKEND) KOK (32-36 u/w)
ZELFSTANDIG WERKEND) KOK (32-36 u/w)
Ben jij die fijne, spontane, kwaliteitsgerichte collega die ons keukenteam nodig heeft? Heb je altijd al willen bijdragen aan de ontwikkeling van een restaurant en een gloednieuw concept? Dan is deze functie als (zelfstandig werkend) kok bij Natlab dé perfecte kans voor jou! We zijn een dynamische organisatie die momenteel flink in ontwikkeling is. Als onderdeel van onze keukenbrigade krijg je de mogelijkheid om samen te werken aan het creëren van een nieuw menu, en een sleutelrol te spelen bij het vormgeven van ons nieuwe concept. Zet samen met ons de volgende stap in de culinaire wereld voor een onvergetelijke eetervaring voor onze gasten.
WAT GA JE DOEN?
- Je werkt mee aan het ontwikkelen van het nieuwe concept en menu in ons restaurant.
- Je bereidt gerechten voor onze gasten.
WIE BEN JIJ?
- Een fijne, spontane, positieve en soms eigenzinnige collega.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent creatief, leergierig en stressbestendig.
- Je hebt brede kennis van je vak en bent eventueel bereid om je diploma zelfstandig werkend kok te gaan halen. Wij denken graag met je mee over mogelijkheden.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
- Een contract voor 32-36 uur per week.
- Salaris conform de cao Nederlandse Podia, functieschaal 2 (aankomend zelfstandig werkend kok) of functieschaal 4 (zelfstandig werkend kok) en op basis van jouw ervaring in het werkveld.
- We vinden de ontwikkeling van ons team erg belangrijk en investeren daarom graag in jouw kennis van producten en gastgerichtheid d.m.v. diverse trainingen.
- Gratis toegang tot alle films en andere programma's bij Natlab.
- Een gezellig team van leuke, hardwerkende collega's in een dynamische organisatie.
Heb je interesse?
Stuur je motivatie en cv naar corinne@natlab.nl o.v.v. Vacature Kok of Zelfstandig Werkend Kok. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Corinne Wouterse via corinne@natlab.nl o.v.v. Vacature Kok of Zelfstandig Werkend Kok.