FILMEDUCATIE

Tegenwoordig groeien we op in een maatschappij met een snelle beeldcultuur. We worden continu geprikkeld door een stroom van beelden via oudere en nieuwe mediaplatformen. Hoe leren we hiermee om te gaan? Een van de manieren is door meer te weten te komen over film en beeldtaal. Door aandacht te besteden aan beeldtaal in film worden kinderen en jongeren uitgedaagd om kritisch te kijken, te analyseren en vervolgens te reflecteren. Natlab is de aangewezen plek om dit te doen.

Je kunt weer genieten van filmvertoningen bij Natlab, ook van educatieve filmvertoningen. Samen met docenten kijken we naar de mogelijkheden voor een bezoek aan Natlab aan de hand van de geldende maatregelen. Ook denken we graag mee over de mogelijkheden van film in de klas, klik op de afbeelding voor het aanbod van onze landelijke samenwerkingspartners.

ONDERWIJS

We maken en organiseren projecten voor alle leeftijden, alle niveaus en onderwijsinstellingen. Klik hieronder door naar de onderwijsinstelling van je keuze.

DIT IS FILMEDUCATIE IN NATLAB:

CONTACT

Wil je een schoolvoorstelling boeken, een offerte opvragen, ons een vraag stellen of zelf een voorstel doen? Neem vrijblijvend contact op met de educatieafdeling via educatie@natlab.nl of bel naar 040 294 68 48.


Op zoek naar een mooie plek voor een diplomauitreiking of benieuwd naar de mogelijkheden om college te geven in een van onze filmzalen?
Neem contact op met de afdeling verhuur via verhuur@natlab.nl of bel naar 040-294 68 49