KAARTVERKOOP

TICKETS KOPEN

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN IN DE WEEK VIA WWW.NATLAB.NL

Koop je tickets voor onze programma's wanneer je maar wilt, zonder wachtrij en zonder het risico dat de kaarten uitverkocht blijken te zijn als je voor onze deur staat.

Let goed op bij je bestelling voordat je deze afrondt, want eenmaal aangeschafte tickets kunnen we niet meer annuleren, retourneren of ruilen voor een andere film of een andere dag.

OF KOM LANGS

Je kan ook tickets kopen aan de kassa, maar alleen voor voorstellingen op de dag zelf.

REGULIERE TICKETPRIJZEN

Regulier € 12,50,-
Student / CJP € 8,-
Jeugd € 6,50

KORTINGEN EN PASSEN

Kom je vaker naar Natlab (wat sowieso een goed idee is!), dan ben je vaak goedkoper uit met een van onze passen.

CINEVILLEPAS

Onbeperkt films kijken bij Natlab (en in meer dan 40 theaters door heel Nederland) voor maar € 22,50 per maand, of zelfs € 18,50 als je jonger bent dan 30? Dat kan met Cineville! Meer info vind je hier. En daarna bestellen doe je hier.

LET OP:
De toeslag voor een Cinevilleticket kan niet geretourneerd worden na annulering.

FILMTREFFEN

Tref elkaar iedere maand bij een film die door ons is geselecteerd. Meer info vind je hier.

WE ARE PUBLIC

Ben je lid van We Are Public? Dan kan je voor geselecteerde films en voorstellingen op de dag zelf een gratis kaartje krijgen. Kijk voor meer informatie op www.wearepublic.nl.

BONNEN

NATLAB-CADEAUBONNEN

We verkopen aan de bar in de hal cadeaubonnen of via onze site. Deze cadeaubonnen zijn zowel via onze website te verzilveren en bij ons aan de kassa of in het café.

De oude Natlab-cadeaubonnen die niet via onze website te verzilveren zijn kan je inleveren bij ons in het café en voor kaartjes die je kunt kopen aan de bar in de hal. Je kan deze cadeaubonnen tot 1 april 2023 inleveren, ookal is de einddatum van je cadeaubon verlopen.

NATIONALE BIOSCOOPBON

Bij Natlab accepteren we ook de Nationale Bioscoopbon. Als je online een ticket koopt, kun je deze eenvoudig verzilveren door de Nationale Bioscoopbon als betaalmethode te selecteren. Andere bonnen accepteren we bij Natlab niet.