Cineville

Onbeperkt keuze uit de nieuwste films voor maar € 22,50 of zelfs € 18,50 (als je onder de 30 bent) per maand. Klinkt als een filmutopia, toch? En dat is precies wat Cineville is!

Bestel je pas meteen!

Cineville is er (net als wij) van overtuigd dat de wereld van film eindeloos rijk en fabelachtig is. Een plek waarin de hele wereld zit verstopt: van hilarisch tot bloedserieus, van wreed tot poeslief en van heerlijk oppervlakkig tot breinkrakend. De missie? Een wereldwijd dieet van minimaal 2 films per maand.

NAAR DE FILM IN HEEL NEDERLAND ...

Met Cineville zie je niet alleen al onze films en specials, maar ook die van meer dan 40 andere onafhankelijke filmtheaters in Nederland, in 20 verschillende steden. En 90% van jouw bijdrage gaat naar hen. Zo steun je ons bij ieder bezoek aan Natlab. Maar je steunt ook Lumière tijdens een dagje in Maastricht, of LUX in Nijmegen. Na het shoppen in Utrecht kun je kiezen uit Hoogt, Louis Hartlooper of Springhaver.

... EN MEER!

Met Cineville stil je niet alleen je filmhonger in filmtheaters, maar ook online met Vitamine Cineville. Ze serveren online een kleine selectie gloednieuwe films, plus een paar recente toppers en klassiekers, speciaal voor Cineville-leden. Daarnaast ontvang je een nieuwsbrief met info over en achtergronden van premièrefilms, en af en toe een leuke verrassing. Of je luistert naar de Cinevillepodcast om op de hoogte te blijven.

BESTELLEN

Klaar om je filmverslaving te onderhouden of ontwikkelen? Dan bestel je hier supermakkelijk je Cinevillepas. Je sluit het abonnement voor minimaal 4 maanden en krijgt meteen een tijdelijke pas via mail, zodat je vandaag nog naar de film kan. De officiële pas ligt binnen 1 week op je deurmat te fonkelen.

Heb je nog vragen? Op deze pagina en via de klantenservicepagina beantwoordt Cineville alles wat je maar kunt bedenken.


KAARTEN RESERVEREN MET JE CINEVILLEPAS

Dat gaat nog makkelijker dan je denkt!

> Je kiest een film op onze website en selecteert in het ticketsysteem de kaartsoort 'Cineville'. Je vult je pasnummer en gegevens in en rondt de bestelling af. 

> Via mail ontvang je de bevestiging van je reservering.

> Als je bij Natlab bent voor de voorstelling laat je je Cinevillepas scannen om je ticket te activeren. Dat kan tot de zaaldeuren sluiten. En dan geniet je van de film!

> Ben je verhinderd, ziek of is er iets anders op je pad gekomen? Dan kun je tot 15 minuten voor aanvang van de film je ticket annuleren, via de link in je reserveringsmail. Zo weten wij waar we aan toe zijn en maak je een plekje vrij voor een andere filmliefhebber.

LET OP:
De toeslag voor een Cinevilleticket kan niet geretourneerd worden na annulering.