KAARTVERKOOP

KAARTEN KOPEN

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN IN DE WEEK VIA WWW.NATLAB.NL

Koop je kaarten voor onze programma's wanneer je maar wilt, zonder wachtrij en zonder het risico dat de kaarten uitverkocht blijken te zijn als je voor onze deur staat.

Gekochte kaarten kun je tot 24 uur voordat een (film)voorstelling begint annuleren. Stuur een mailtje met je tickets naar info@natlab.nl. Wij zorgen ervoor dat je geld wordt teruggestort en je kaartje weer in de verkoop komt. Minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling is dat niet meer mogelijk.

OF KOM LANGS

Je kan ook kaarten kopen aan de kassa, maar alleen voor voorstellingen op de dag zelf.

TAFEL RESERVEREN

Reserveer een tafel in ons restaurant, zodat je verzekerd bent van een plekje voor of na je filmbezoek.
RESERVEER NU

KORTINGEN EN PASSEN

Kom je vaker naar Natlab (wat sowieso een goed idee is!), dan ben je vaak goedkoper uit met een van onze passen.

CINEVILLEPAS

Onbeperkt films kijken bij Natlab (en in meer dan 40 theaters door heel Nederland) voor maar € 21 per maand, of zelfs € 17,50 als je jonger bent dan 30? Dat kan met Cineville! Meer info vind je hier. En daarna bestellen doe je hier.

FILMTREFFEN

Tref elkaar iedere maand bij een film die door ons is geselecteerd. Meer info vind je hier.

STUDENTEN HOUDEN VAN FILM ÉN VAN KORTING 

En dat komt goed uit, want op vertoon van je studentenkaart betaal je maar € 6,50 voor een filmkaartje. 

WE ARE PUBLIC

Ben je lid van We Are Public? Dan kan je voor geselecteerde films en voorstellingen op de dag zelf een gratis kaartje krijgen. Kijk voor meer informatie op www.wearepublic.nl.

BONNEN

NATLAB-CADEAUBONNEN

We verkopen aan de bar in de hal cadeaubonnen of via onze site. Deze cadeaubonnen zijn zowel via onze website te verzilveren en bij ons aan de kassa of in het restaurant.

De oude Natlab-cadeaubonnen die niet via onze website te verzilveren zijn kan je inleveren bij ons in het restaurant en voor kaartjes die je kunt kopen aan de bar in de hal. Je kan deze cadeaubonnen tot 1 juli 2022 inleveren, ookal is de einddatum van je cadeaubon verlopen.

Andere cadeaubonnen zoals de Nationale Bioscoopbon accepteren we op dit moment niet.