KAARTVERKOOP

KAARTEN KOPEN

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN IN DE WEEK VIA WWW.NATLAB.NL

Koop je kaarten voor onze programma's wanneer je maar wilt, zonder wachtrij en zonder het risico dat de kaarten uitverkocht blijken te zijn als je voor onze deur staat.

Gekochte kaarten kun je tot 24 uur voordat een (film)voorstelling begint annuleren. Stuur een mailtje met je tickets naar info@natlab.nl. Wij zorgen ervoor dat je geld wordt teruggestort en je kaartje weer in de verkoop komt. Minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling is dat niet meer mogelijk.

OF KOM LANGS (over een tijdje)

Op dit moment verkopen we uitsluitend online kaartjes. Via de telefoon en aan onze receptie is op dit moment geen kaartverkoop of reservering mogelijk.

TAFEL RESERVEREN

Reserveer een tafel in ons restaurant, zodat je verzekerd bent van een plekje voor of na je filmbezoek.
RESERVEER NU

KORTINGEN EN PASSEN

Kom je vaker naar Natlab (wat sowieso een goed idee is!), dan ben je vaak goedkoper uit met een van onze passen.

CINEVILLEPAS

Onbeperkt films kijken bij Natlab (en in meer dan 40 theaters door heel Nederland) voor maar € 21 per maand, of zelfs € 17,50 als je jonger bent dan 30? Dat kan met Cineville! Meer info vind je hier. En daarna bestellen doe je hier.

NATLABPAS

HET IS NIET MEER MOGELIJK DEZE PAS AAN TE SCHAFFEN
Helaas kun je de Natlabpas niet meer bestellen of verlengen.
We denken na over alternatieven en houden je op de hoogte.

STUDENTEN HOUDEN VAN FILM ÉN VAN KORTING 

En dat komt goed uit, want op vertoon van je studentenkaart betaal je maar € 6,50 voor een filmkaartje. 

WE ARE PUBLIC

Ben je lid van We Are Public? Dan kun je normaal gesproken voor geselecteerde films en voorstellingen op de dag zelf een gratis kaartje krijgen, maar in verband met het coronavirus werkt je lidmaatschap nu even anders. Op www.wearepublic.nl vind je meer informatie.

BONNEN

NATLAB-CADEAUBONNEN

We verkopen op dit moment even geen cadeaubonnen. Heb je nog een bon liggen? Die kun je gebruiken om te genieten van een hapje en/of drankje in ons restaurant of café!