KAARTVERKOOP

KAARTEN KOPEN

24 UUR PER DAG, 7 DAGEN IN DE WEEK VIA WWW.NATLAB.NL

Koop je kaarten voor onze programma's wanneer je maar wilt, zonder wachtrij en zonder het risico dat de kaarten uitverkocht blijken te zijn als je voor onze deur staat.

OF KOM LANGS (over een tijdje)

Op dit moment verkopen we uitsluitend online kaartjes. Via de telefoon en aan onze receptie is op dit moment geen kaartverkoop of reservering mogelijk.

TAFEL RESERVEREN

Reserveer een tafel in ons restaurant, zodat je verzekerd bent van een plekje voor of na je filmbezoek.
RESERVEER NU

KORTINGEN EN PASSEN

Kom je vaker naar Natlab (wat sowieso een goed idee is!), dan ben je vaak goedkoper uit met een van onze passen.

NATLAB PAS

Met de Natlab Pas krijg je tot € 2 korting op film en tot € 2,50 korting op theater. Voor bijzondere specials kan de korting zelfs oplopen tot € 5. Da's makkelijk verdiend!

De Natlab Pas kost € 20 voor een heel jaar.
Lees meer

DE BETERE FILM PAS 

Voor echte filmfanaten is er de Betere Film Pas. Met deze pas ga je voordelig en zo vaak als je wilt naar ons reguliere filmprogramma, voor het luttele bedrag van € 20 per maand!

Bovendien word je betrokken bij bijzondere activiteiten en steun je Natlab: je maakt het mede mogelijk dat we een kwalitatief programma kunnen blijven ontwikkelen.
Lees meer

STUDENTEN HOUDEN VAN FILM ÉN VAN KORTING 

En dat komt mooi uit, want op vertoon van je studentenkaart betaal je maar € 6,50 voor een filmkaartje. 

WE ARE PUBLIC

Ben je lid van We Are Public? Dan kun je voor geselecteerde films en voorstellingen op de dag zelf een gratis kaartje kopen aan de kassa. Op www.wearepublic.nl vind je het programma.

BONNEN

GEEF EEN NATLAB-CADEAUBON

We verkopen cadeaubonnen met de waarden € 7,50, € 10 en € 15. Deze kun je combineren tot het gewenste bedrag. De gelukkige ontvanger kan deze cadeaubonnen gebruiken om iets uit te zoeken in ons winkeltje, naar een voorstelling of film te gaan of te genieten van een hapje en/of drankje in ons restaurant of café.

NATIONALE BIOSCOOPBON

Ja hoor, gewoon geldig!