NATLAB X RABAUW PRESENTS: ZATLAB

Hou je bierglazen stevig vast en maak je klaar voor het ultieme brouwavontuur! Natlab is er natuurlijk al voor de filmliefhebber, maar samen met Rabauw verrassen we vanaf 20 oktober ook bierliefhebbers met ons eigen unieke biertje.

LIGHTS, CAMERA, FERMENTATION!
Zie ons als de Wes Anderson van het brouwen, waarbij we zorgvuldig de beste ingrediënten selecteren en deze doordrenken met een vleugje filmmagie. Het resultaat? Een biertje dat je meeneemt op een smaakreis vol onvergetelijke momenten: Zatlab Golden Hour. Bereid je voor op een sensatie die een avontuur op groot scherm evenaart want deze goudkleurige amber ale houdt je smaakpapillen op het puntje van hun stoel. Gebrouwen met karaktervolle Duitse Munich-mouten, een flinke hoeveelheid geroosterde tarwe en de subtiele toon van kruidige hoppen. Elke slok is een meeslepend hoofdstuk dat je doet verlangen naar meer.

OVER RABAUW CRAFT BEER
Het brouwen van een Gouden Palm-waardig bier gaat niet alleen om de ingrediënten, maar ook om de passie, creativiteit en toewijding die in het proces worden gestoken. Daarom werken we trots samen met Rabauw Craft Beer. Rabauw is niet zomaar een brouwerij; het is een studio van bierdromen. Ze brouwen niet alleen uitzonderlijke bieren maar doen dit ook nog eens samen met mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Door te genieten van Zatlab, geniet je niet alleen van de smaak; je steunt ook een sociaal bewuste zaak. Samen brouwen we aan een betere toekomst, één biertje per keer.

WAAR JE DE MAGIE KUNT VINDEN
Vanaf 20 oktober is de Zatlab Golden Hour te bestellen bij Natlab en Rabauw. Kies je film uit, neem een slok en laat de filmwaardige momenten zich ontvouwen.