ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETING

COVID-19 gezondheidscheck
Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn we verplicht een gezondheidscheck voorafgaand aan jouw filmbezoek uit te voeren.

Het aankopen van een ticket is alleen toegestaan als jij en je medebezoeker(s) alle onderstaande vragen met 'nee' kunt beantwoorden:
(1) Heb jij of heeft iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
(2) Heb jij of heeft iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Wanneer je 1 van de 2 vragen met ‘ja’ beantwoordt, is een bezoek aan ons filmtheater helaas niet toegestaan.

REGELS: OPEN MET ANDERHALVE METER AFSTAND

Onderstaande regels geven een beeld van hoe we het gaan doen vanaf juni, maar zullen de komende tijd nog aangescherpt en aangepast kunnen worden. Ook na juni zullen we afspraken soms moeten bijstellen. Bekijk deze pagina daarom nog een keer vlak voordat je bij ons op bezoek komt.

ALGEMENE REGELS

De regels van Rutte en het RIVM kennen we al een tijdje uit ons hoofd, maar gelden natuurlijk ook voor je bezoek aan Natlab:
> Blijf thuis bij klachten.
> Nies of hoest in je elleboog.
> Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die meteen weg na gebruik.

ALS JE VAN PLAN BENT NAAR NATLAB TE KOMEN

> Koop je filmkaartje online. Bij Natlab zelf of via de telefoon zijn geen filmkaartjes te koop. 
> Ook pashouders kopen vanaf nu filmkaartjes online. Laat altijd je pas zien bij de kaartcontrole, zonder pas is je kaartje niet geldig.
> Koop je kaartje op tijd. Er zijn maximaal 30 kaartjes beschikbaar per vertoning, dus voor je het weet is het vol.

TIJDENS JE BEZOEK

> We voelen ons verantwoordelijk voor alle bezoekers. Luister daarom goed naar verzoeken, vragen en opdrachten van onze medewerkers, zij zorgen voor ieders veiligheid. 
> Houd altijd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere gasten.
> Kom op tijd naar Natlab, maar niet eerder dan 20 minuten voor aanvang van de film. De kaartcontrole gebeurt in de hal bij binnenkomst, daar koop je ook wat lekkers voor tijdens de film. Daarna loop je direct door naar de filmzaal volgens een vaste route. We wijzen je je stoel aan, er is geen vrije plaatskeuze. 
> Na aanvang van de film is er geen toegang meer mogelijk.
> Toiletten op de eerste verdieping zijn beschikbaar voor filmbezoekers voorafgaand aan en na afloop van de film. Toiletten op de begane grond zijn gereserveerd voor bezoekers van het café. Zorg dat je altijd nog even gaat voordat je van huis vertrekt. 
> Er is een vaste looproute door het pand vastgesteld. Blijf die volgen. Natuurlijk kan het korter en sneller, maar het moet veilig. Er is echt over nagedacht.

EN DE HORECA?

> We zijn de hele dag open, niet alleen voor filmbezoekers. Iedereen is welkom. Ook hier geldt dat we minder mensen kunnen ontvangen dan eerst. 
> Wil je een hapje komen eten, dan kun je reserveren. Wij zorgen dat er een tafel voor je klaarstaat.
> Betalen doe je met je pinpas. Geen gedoe met contant geld, dat is toch iets minder veilig en met je pinpas gaat het net zo makkelijk!

EXTRA HYGIËNE

We maken de filmzalen schoon voor en na elke filmvertoning. Tafeltjes en stoelen in het café worden na ieder bezoek schoongemaakt en de trapleuningen en toiletten krijgen meerdere keren per dag een beurt. 

ALS JE WEER THUIS BENT

Hopelijk heb je een fijne tijd gehad! Laat het ons vooral even weten. Ook als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van je bezoek kun je een mail sturen naar info@natlab.nl. We worden blij van complimenten en wijzer van goede raad.

OVERIGE VRAGEN

Schroom niet en mail naar info@natlab.nl. Telefonisch zijn we nu nog niet goed te bereiken voor vragen. Reserveren voor een film is niet meer mogelijk, je koopt je kaartje alleen nog online. 


HUISREGELS

Zo is voor iedereen een bezoek aan Natlab een feestje.

KOM OP TIJD
Als je naar een film, voorstelling of andere activiteit komt, wil je hier natuurlijk helemaal in op gaan. Laatkomers storen de bezoekers die op tijd kwamen. Daarom kan je helaas niet meer naar binnen als de film begonnen is.

TELEFOON OP STIL
Vergeet niet je telefoon voor aanvang van de film of voorstelling op stil te zetten, zodat je anderen niet stoort.

LEEFTIJDSGRENZEN
Volgens de wet krijgen jongeren die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Haal een lekker drankje of eten als je naar de film gaat. Zorg dat je geen hinder vormt voor medebezoekers en voorkom rammelende kopjes.

Neem na afloop van de film glazen, papiertjes en kopjes mee. Dan blijft de zaal schoon voor de volgende bezoeker en mag jij verwachten dat jij op een opgeruimde plek zit.

GEEN BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN 
Het is voor bezoekers niet toegestaan om te fotograferen, filmen of geluidsopnamen te maken tijdens een film of voorstelling, tenzij vooraf toestemming is gegeven door de afdeling communicatie van Natlab.

Natlab zelf maakt regelmatig foto's van activiteiten en programma's. Voor verslaglegging en om te delen via de eigen communicatiekanalen.

PIN ONLY
Voor films, specials en andere activiteiten en in ons café-restaurant kun je enkel met pin betalen en dus niet meer met contant geld. Soms heerst er wat verwarring over de (verplichte) acceptatie van contant geld. De wet zegt dat biljetten en munten, net als de pinpas, wettige betaalmiddelen zijn. Het is echter geen verplichting alle betaalmiddelen te accepteren, zolang we dit duidelijk aangeven.

Bij Natlab gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.