ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE HUISREGELS

ZO IS VOOR IEDEREEN EEN BEZOEK AAN NATLAB EEN FEESTJE

KOM OP TIJD
Als je naar een film, voorstelling of andere activiteit komt, wil je hier natuurlijk helemaal in op gaan. Laatkomers storen de bezoekers die op tijd kwamen. Daarom kan je helaas niet meer naar binnen als de film begonnen is.

TELEFOON OP STIL
Vergeet niet je telefoon voor aanvang van de film of voorstelling op stil te zetten, zodat je anderen niet stoort.

KAARTEN ANNULEREN
Gekochte kaarten kun je tot 24 uur voordat een (film)voorstelling begint annuleren. Stuur een mailtje met je tickets naar info@natlab.nl. Wij zorgen ervoor dat je geld wordt teruggestort en je kaartje weer in de verkoop komt. Minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling is dat niet meer mogelijk.

Als een film of voorstelling niet doorgaat als aangekondigd, kan een vervangende film of voorstelling of terugbetaling worden aangeboden.

LEEFTIJDSGRENZEN
Volgens de wet krijgen jongeren die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Haal een lekker drankje of eten als je naar de film gaat. Zorg dat je geen hinder vormt voor medebezoekers en voorkom rammelende kopjes.

Neem na afloop van de film glazen, papiertjes en kopjes mee. Dan blijft de zaal schoon voor de volgende bezoeker en mag jij verwachten dat jij op een opgeruimde plek zit.

GEEN BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN 
Het is voor bezoekers niet toegestaan om te fotograferen, filmen of geluidsopnamen te maken tijdens een film of voorstelling, tenzij vooraf toestemming is gegeven door de afdeling communicatie van Natlab.

Natlab zelf maakt regelmatig foto's van activiteiten en programma's. Voor verslaglegging en om te delen via de eigen communicatiekanalen.

PIN ONLY
Voor films, specials en andere activiteiten en in ons café-restaurant kun je enkel met pin betalen en dus niet meer met contant geld. Soms heerst er wat verwarring over de (verplichte) acceptatie van contant geld. De wet zegt dat biljetten en munten, net als de pinpas, wettige betaalmiddelen zijn. Het is echter geen verplichting alle betaalmiddelen te accepteren, zolang we dit duidelijk aangeven.

Bij Natlab gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

EXTRA REGELS IN CORONATIJD
OPEN MET ANDERHALVE METER AFSTAND

Onderstaande regels worden continu gemonitord en bijgewerkt waar nodig. Bekijk deze pagina daarom altijd vlak voordat je bij ons op bezoek komt. De regels gelden bij Natlab binnen, maar ook buiten op het terras en bij de Buitenfilm.

ALGEMENE REGELS

De regels van Rutte en het RIVM kennen we al een tijdje uit ons hoofd, maar gelden natuurlijk ook voor je bezoek aan Natlab:
> Blijf thuis bij klachten.
> Nies of hoest in je elleboog.
> Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die meteen weg na gebruik.

KAARTEN KOPEN & TAFEL RESERVEREN

> Koop je filmkaartje online. Bij Natlab zelf of via de telefoon zijn geen filmkaartjes te koop. 
> Ook pashouders kopen vanaf nu filmkaartjes online met de code die ze is toegestuurd. Laat altijd je pas zien bij de kaartcontrole, zonder pas is je kaartje niet geldig.
> Koop je kaartje op tijd. Er zijn een beperkt aantal kaartjes beschikbaar per vertoning, dus voor je het weet is het vol.
Reserveer voordat je komt een tafeltje in het café (voor het terras kun je niet reserveren). Als er plaats is ben je altijd welkom, maar met een reservering ben je verzekerd van je plekje.

TIJDENS JE BEZOEK

> We voelen ons verantwoordelijk voor alle bezoekers. Luister daarom goed naar verzoeken, vragen en opdrachten van onze medewerkers, zij zorgen voor ieders veiligheid. 
> Houd altijd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere gasten.
> Kom op tijd. In de hal koop je wat lekkers voor tijdens de film. Daarna loop je door naar de filmzaal volgens een vaste route.
> Houd afstand in de gangen en in de zaal. Laat altijd 2 stoelen vrij tussen andere bezoekers.
> Na aanvang van de film is er geen toegang meer mogelijk.
> Je kunt voorafgaand aan en na afloop van de film naar het toilet. Toiletten op de eerste verdieping zijn beschikbaar voor filmbezoekers in Zaal 1, Zaal 2, het Auditorium en de Podiumzaal. Toiletten op de begane grond zijn gereserveerd voor bezoekers van het café en filmbezoekers in Zaal 3 en Zaal 4. Zorg dat je altijd nog even gaat voordat je van huis vertrekt. 
> Er is een vaste looproute door het pand vastgesteld. Blijf die volgen. Natuurlijk kan het korter en sneller, maar het moet veilig. Er is echt over nagedacht.

EN DE HORECA?

> We zijn de hele dag open, niet alleen voor filmbezoekers. Iedereen is welkom. Ook hier geldt dat we minder mensen kunnen ontvangen dan eerst. 
> Wil je een hapje komen eten, dan kun je reserveren. Wij zorgen dat er een tafel voor je klaarstaat.
> Er mogen maximaal twee mensen aan een tafeltje zitten, tenzij je een huishouden vormt.
> Betalen doe je met je pinpas. Geen gedoe met contant geld, dat is toch iets minder veilig en met je pinpas gaat het net zo makkelijk! Daarnaast accepteren we in de horeca natuurlijk ook onze Natlab-cadeaubonnen.

EXTRA HYGIËNE

We maken de filmzalen schoon voor en na elke filmvertoning. Tafeltjes en stoelen in het café worden na ieder bezoek schoongemaakt en de trapleuningen en toiletten krijgen meerdere keren per dag een beurt.

VERSE LUCHT, OOK BINNEN

Natlab heeft een klimaatbeheersingssysteem volledig opgebouwd is op 100 % aan- en afvoer van buitenlucht. De aanvoer wordt bovendien gefilterd door microgaasfilters die stof absorberen. 

ALS JE WEER THUIS BENT

Hopelijk heb je een fijne tijd gehad! Laat het ons vooral even weten. Ook als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van je bezoek kun je een mail sturen naar info@natlab.nl. We worden blij van complimenten en wijzer van goede raad.

OVERIGE VRAGEN

Schroom niet en mail naar info@natlab.nl. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar tussen 14:00 en 16:00. Reserveren voor een film is niet meer mogelijk, je koopt je kaartje alleen nog online.