MEEWERKSTAGIAIR(E) CONTENT MARKETING (VANAF JANUARI)

MEEWERKSTAGE CONTENT MARKETING | VANAF JANUARI 2024
Ben jij de meest enthousiaste, hardwerkende, creatieve en een tikkeltje eigenzinnige stagiair(e) op het gebied van Content Marketing in Eindhoven en omgeving? Houd jij ervan om boeiende content te creëren in de vorm van video's, foto's en teksten voor onze sociale media, website en ons pand? Beheers je daarnaast Adobe-programma's zoals Illustrator, Photoshop, InDesign en After Effects? Ben je beschikbaar vanaf januari? Dan verwelkomen we jou graag als stagiair(e) Content Marketing bij Natlab!

NATLAB ADEMT FILM, THEATER EN UITGAAN
Natlab staat voor verrassing en verwondering. We tonen nieuwe werelden en verwoorden afwijkende denkbeelden. Als inspirerende plek op Strijp-S in Eindhoven bieden we prachtige artistieke films en theatervoorstellingen.

Natlab is een organisatie die sterk in ontwikkeling is. We verwachten de komende jaren te groeien naar 100.000 bezoekers voor film- en theaterervaringen. We combineren uitgaan met cultuur; drinken, film en theater. En dat doen we graag samen met jou!

Ter uitbreiding van ons communicatieteam zijn we op zoek naar een meewerkstagiair(e) voor 24 tot 36 uur per week, startend in januari.

WAT GA JE DOEN?
>Veel content creëren voor Natlab, waaronder foto's, video's en teksten voor onze social media-kanalen, nieuwsbrieven, pand en website;
>Ondersteunen bij de uitvoering van marketing- en communicatiewerkzaamheden voor verschillende programmaonderdelen en onze horeca;
>Overige ondersteunende werkzaamheden voor de afdeling Marketing & Communicatie, zoals administratieve taken, het actueel houden van ons film- en theaterprogramma en het uploaden van onze wekelijkse filmagenda.

WIE BEN JIJ?
>Je volgt een hbo-studie op het gebied van marketing, communicatie of grafische vormgeving;
>Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar gedurende 5/6 maanden;
>Je bent secuur, zelfstandig en proactief;
>Je durft eigenzinnig te zijn zonder het positieve te verliezen;
>Je bent een geweldige collega;
>Natuurlijk houd je van film en theater en vind je niets leuker dan anderen in jouw enthousiasme mee te nemen

WAT BIEDEN WIJ JOU?
>Zes maanden lang gratis toegang tot films en (bijna) alle andere programma's van Natlab;
>Een volwaardige werkplek voor 24-36 uur per week, gedurende minimaal vijf maanden;
>Een stagevergoeding;
>Goede begeleiding en kansen om je eigen leerdoelen op te stellen en te behalen;
>Een dynamische organisatie met leuke en hardwerkende collega's;
>Acht uur per week vrijheid om te werken aan een door jou gekozen opdracht.

HEB JE INTERESSE?
Indien dit profiel bij je past en je interesse hebt in deze afwisselende stage in een inspirerende werkomgeving, nodigen wij je uit om je motivatie en cv te mailen naar joep@natlab.nl t.a.v. de vacature voor stagiair(e) Content Marketing.