PICL: DE BESTE FILMS BIJ JE THUIS

Kijk je het liefste films om 3 uur 's nachts? Wilde je net op de fiets stappen om naar Natlab te komen maar het begint plotseling te hozen? Of heb je een romantische filmavond met je vriendje en kaarslicht en onder een dekentje op de bank zonder pottenkijkers in gedachte? Dan heeft Natlab de oplossing voor je! Het is nu mogelijk om de beste arthousefilms ook thuis te bekijken.

Natlab biedt samen met de online streamsite Picl nu ook films online aan. Hierdoor kun je een groot deel van ons filmprogramma kijken precies wanneer het jou uitkomt.

ALLE INFO OP EEN RIJ

- Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD
- Je krijgt 48 uur toegang tot de film
- Je kijkt online en hoeft dus niets te downloaden
- Picl onthoudt waar je gebleven bent
- Je betaalt eenvoudig met iDeal, PayPal of creditcard


NEEM EEN KIJKJE BIJ PICL!

NATLAB TIPT

HONEYLAND

Genomineerd voor twee Oscars: beste documentaire en beste niet-Engelstalige film.

Hatidze speurt bergflanken af op zoek naar bijenkolonies in de rotsen. Tot op een dag een rumoerige familie arriveert met zeven onhandelbare kinderen en een kudde koeien, de voorbode voor het naderende einde van Hatidze’s oude leven.

‘Een volkssprookje in de vorm van een documentaire’ ★★★★ Volkskrant

‘Gloedvol, zoetzuur, scherp observerend documentairedebuut, dat al een scheepslading festivalprijzen won.’ ★★★★ VPRO Cinema
MIND MY MIND

een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding van een leven met autisme. In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams op een originele manier een inkijk in deze, ook voor niet-autisten regelmatig herkenbare, wereld.