Een ruimte huren

Of het nu gaat om een vergadering, lezing, symposium, congres, presentatie, brainstorm, verjaardag, besloten filmvoorstelling, koffietafel of een diner: verschillende van onze unieke ruimtes zijn te huur.

We ontvangen groepen van 10 tot 250 personen. Bijzondere zalen, ons gastvrije personeel en uitstekende horeca zorgen ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

Alle zalen en ruimten in Natlab zijn te huur. Meer informatie is hieronder te vinden:

Podiumzaal

De Podiumzaal is onze grootste zaal en biedt plaats aan 178 mensen. Door de inschuifbare tribune kan de theateropstelling met vlakke vloer ook veranderen in een grote zaal voor een feest met plaats voor maar liefst 350 tot 400 mensen. Niet alleen een feest, maar ook een lopend buffet tot 150 personen of een walking dinner tot 70 personen behoren tot de mogelijkheden. De zaal leent zich ook uitermate goed voor symposiums, congressen of presentaties.

Het speeloppervlak van deze zaal is 13 x 12 meter, kleedkamers en een grote laad- en los-lift zijn aanwezig. 

Auditorium

Het auditorium biedt plaats aan 126 mensen. Door de gelijkvloerse ruimte voor het doek (11 x 4 meter) is de zaal behalve voor filmvertoning ook uitermate geschikt als congres- of presentatiezaal of voor lezingen.

Een klassieke zaal, 'Einstein was here..' 

Zaal 1 t/m 4

Filmzalen 1 t/m 4 bieden plaats aan 36 tot 64 personen. De zalen hebben een vaste oplopende tribune en zijn geschikt voor onder andere presentaties, lezingen, privé-filmvertoningen of workshops.

 

Zaal 1 - 48 personen
Zaal 2 - 64 personen
Zaal 3 - 36 personen
Zaal 4 - 45 personen

De Denkkamer

Vergaderen, presentatie of gewoon even nadenken. De Denkkamer biedt plaats voor 8 tot 10 personen. Deze vergaderruimte ligt naast het café-restaurant, dus ook een besloten lunch of diner kunnen we voor u verzorgen. 

 

Het Glas

De naam zegt het al, een ruimte omringd door glas. Het Glas biedt plaats tot 16 personen. De ruimte leent zich voor verschillende opstellingen (tafels rond, in u-vorm of schoolopstelling). 

Naastgelegen aan ruimte het Glas ligt ruimte Broet waardoor eventueel gebruik van deze 2 ruimtes een goede combinatie is. 

Broet

Een platform voor onafhankelijke filmproducties die zijn ruimte verhuurt voor workshops, vergaderingen, teamdag en zo meer. Deze ruimte biedt plaats tot maar liefst 60 personen, waarbij de ruimte verschillend in te delen is. Het is een inspirerende ruimte, gesierd door 3 filmsets met een industriële look.