Zomervakantie in Natlab

Sing Song

Sing Song

Toen mijn vader een struik werd

Toen mijn vader een struik werd

Casper en Emma de bergen in

Casper en Emma de bergen in

Het is zomervakantie, dus heb je lekker de tijd om naar de film te gaan! Speciaal voor de kleinsten hebben we weer een mooi programma samengesteld:

Sing Song (AL)
Als de 16-jarige Jasmine de kans krijgt om mee te doen aan een song-contest in Suriname, grijpt zij deze met beide handen aan. Niet alleen om te zingen maar vooral om meer te weten te komen over haar moeder.
Die heeft ze niet meer gezien sinds ze als peuter met haar vader uit Suriname is vertrokken. Omdat haar vader niets meer met Suriname te maken wil hebben, gaat ze stiekem samen met gitarist Stijn (17) naar haar exotische geboorteland. Hij om muziek te maken en de wedstrijd te winnen. Zij ook om haar moeder te vinden, maar dat weet verder niemand.

Toen mijn vader een struik werd (6+)
De tienjarige Toda (Celeste Holsheimer) woont in een bakkerij met haar vader (Teun Kuilboer), de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: Toda’s vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder (Noortje Herlaar), die in het buurland woont en waar het veilig is. En dus begint Toda helemaal in haar eentje aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden?

Casper en Emma de bergen in (AL)
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben.

Stopmotion workshop (2-6 jr)
Elke woensdagochtend in de zomervakantie organiseren we bij de film Casper & Emma de bergen in een workshop waarin we met elkaar een stopmotion filmpje gaan maken. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar, begint na afloop van de film en duurt ongeveer een uur. Doe je ook mee?

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.