Natlab voor de jeugd

Ook voor de kleinsten hebben wij de mooiste, leukste en grappigste films op het programma. 

Deze zomervakantie:

Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer
op woensdag om 10.30 uur wordt er voorafgaand aan de film voorgelezen uit het prentenboek van Jakob Martin Strid

In Solby, een klein en vredig havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap. De fles is gestuurd door de burgemeester die al een jaar vermist wordt. Ze besluiten hem te gaan zoeken en komen zo al snel terecht in een bijzonder avontuur vol zeemonsters, rare piraten en… een mega grote peer!

Hotel Transsylvanië 3 | met greenscreen workshops op vrijdag
op vrijdagochtend kun je de film combineren met een greenscreen workshop. Aansluitend op de film, om 11.45 uur, kun je deelnemen aan een workshop waarin je kan veranderen in een monster, reis naar exotische oorden of stap op een cruiseboot en zie waar deze je brengt. 

Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.