Meivakantie in Natlab

Ook deze meivakantie hebben we hier in Natlab weer een fijn programma voor de kleinsten. Neem ze dus gerust mee en kijk samen een mooie film, of sluit aan bij een van de leuke workshops! Hieronder lees je wat er allemaal te doen is:

FILM

March of the Penguins 2 (AL)
dagelijks te zien
Twaalf jaar na March of the Penguins keert regisseur Luc Jacquet terug naar onherbergzame plekken op Antartica, waar hij met behulp van drones en onderwatercamera's een jonge pinguïn volgt die op het punt staat zijn eerste grote reis te maken. Leuk voor het hele gezin!

Bekijk de trailer hier.

Hotel de grote L (9+)
dagelijks te zien
De 12-jarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor. Kos, nu de man in huis, probeert de leiding te nemen, maar de samenwerking met zijn zussen loopt helemaal mis... Hotel de Grote L is gebaseerd op een boek van Sjoerd Kuyper dat in 2015 werd bekroond met de Zilveren Griffel en door de Volkskrant uitgeroepen tot beste jeugdboek van het jaar.

Bekijk de trailer hier.

Casper en Emma op safari (AL)
ma 24, di 25 april en woe 3, do 4 mei om 10.00 uur
De beste vriendjes Casper en Emma gaan op avontuur in Afrika waar ze logeren bij een dierenkliniek waar ze gaan zorgen voor een baby-leeuwtje.
Aansluitend aan de film kun je nog meedoen aan een workshop. Meer info daarover lees je hieronder.

Bekijk de trailer van Casper en Emma hier

WORKSHOP

Casper en Emma | Stopmotion workshop
ma 24, di 25 april en woe 3, do 4 mei om 11.15 uur
Na de film Casper en Emma op safari kun je meedoen aan een workshop waarin je samen met ons een stopmotion filmpje gaat maken. Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen 2 en 6 jaar en duurt ongeveer een uur, kaartjes kun je hier bestellen.

De Filmfabriek met March of the Penguins 2
zo 23 april om 10.15 uur
Samen met De Ontdekfabriek organiseert Natlab een kijk-en-doe-feestje voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Eerst kijken we met zijn allen March of the Penguins. Daarna is er een workshop en gaan de kinderen, na een korte gezamenlijke wandeling, in de Ontdekfabriek aan de slag om hun eigen film in elkaar te knutselen!

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.