Live Cinema: Opera & Ballet

Tosca

Tosca

The Winter's Tale

The Winter's Tale

Carmen

Carmen

Macbeth

Macbeth

Manon

Manon

Swan Lake

Swan Lake

LIVE CINEMA
Live cinema: de beste opera's en balletvoorstellingen rechtstreeks uit Londen. Natlab is maandelijks live verbonden met het Royal Opera House/Covent Garden. Geniet van voorstellingen op wereldniveau in de stijlvolle en goed uitgeruste podiumzaal van Natlab, op groot scherm en met het professionele geluid van Dolby Surround. We verwelkomen u bij de live voorstellingen feestelijk met een welkomstdrankje. Iedere voorstelling heeft een introductie van 15 minuten en ook in de pauzes zorgen we voor een feestelijke omlijsting.
Op de zondagochtend volgend op de live voorstelling vertonen wij de Encore voorstelling. Dit is dezelfde voorstelling, alleen niet live.

Voor meer zie: www.royaloperahouse.nl 

English:
The finest operas and evening-long ballets from London’s Royal Opera House in Covent Garden are now also showing in Natlab via live stream. Opera lovers unable to attend premiere nights at the renowned Royal Opera House in London can now still enjoy the sharpest productions and the best singing performances in Natlab Eindhoven.

Live Ballet | MANON
donderdag 3 mei om 20.15 uur

encore: zondag 6 mei om 10.15 uur
Kenneth MacMillans meesterlijke vertelling over de tragische liefde tussen Manon en Des Grieux is een stout staaltje van moderne dans op muziek van Massenet.

Live Ballet | Swan Lake
dinsdag 12 juni om 20.15 uur

encore: zondag 17 juni om 10.15 uur
The Royal Ballet presenterrt een nieuwe productie van Tsjaikovski's oogverblindende klassieke ballet, met toegevoegde G choreografieën van Liam Scarlett en decors en kostuums van John MacFarlane.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.