Live Cinema: Opera & Ballet

The Nutcracker

The Nutcracker

Alice's Adventures in Wonderland

Alice's Adventures in Wonderland

La Bohème

La Bohème

Rigoletto

Rigoletto

Tosca

Tosca

Carmen

Carmen

The Winter's Tale

The Winter's Tale

LIVE CINEMA
Live cinema: de beste opera's en balletvoorstellingen rechtstreeks uit Londen. Natlab is maandelijks live verbonden met het Royal Opera House/Covent Garden. Geniet van voorstellingen op wereldniveau in de stijlvolle en goed uitgeruste podiumzaal van Natlab, op groot scherm en met het professionele geluid van Dolby Surround. We verwelkomen u bij de live voorstellingen feestelijk met een welkomstdrankje. Iedere voorstelling heeft een introductie van 15 minuten en ook in de pauzes zorgen we voor een feestelijke omlijsting.
Op de zondagochtend volgend op de live voorstelling vertonen wij de Encore voorstelling. Dit is dezelfde voorstelling, alleen niet live.

Voor meer zie: www.royaloperahouse.nl 

English:
The finest operas and evening-long ballets from London’s Royal Opera House in Covent Garden are now also showing in Natlab via live stream. Opera lovers unable to attend premiere nights at the renowned Royal Opera House in London can now still enjoy the sharpest productions and the best singing performances in Natlab Eindhoven.

Seizoen 2017-2018:
Live Opera | Tosca
woensdag 7 februari om 20.15 uur

encore: zondag 11 februari om 10.15 uur
Drama, passie en fabuleuze muziek - deze operateske thriller van Puccini kan worden beschouwd als een van de grote avonturen op operagebied. Dan Ettinger dirigeert een sterbezetting, aangevoerd door Adrianne Pieczonka, Joseph Calleja en Gerald Finley.

Live Ballet | The Winter's Tale
woensdag 28 februari om 20.00 uur

encore: zondag 4 maart om 10.15 uur
Sprookje over liefde en verlies, omgetoverd in een meeslepend dansdrama door Christopher Wheeldon in zijn balletversie op muziek van Joby Talbot.

Live Opera | Carmen
dinsdag 6 maart om 20.15 uur

encore: zondag 11 maart om 10.15 uur
Bizets klassieke Franse opera met in de hoofdrol Anna Goryachova, in de overrompelende productie van Barrie Kosky.

Live Ballet | Bernstein Celebration
dinsdag 27 maart om 20.15 uur

encore: zondag 1 april om 10.15 uur
The Royal Ballet viert de honderdste geboortedag van Leonard Bernstein met een compleet - Bernstein-programma van de hand van zijn vaste choreografen Wayne McGregor, Liam Scarlett en Christopher Wheeldon.

Live Opera | Macbeth
woensdag 4 april om 20.15 uur

encore: zondag 8 april om 10.15 uur
Verdi's opera naar Shakespeares tragedie wordt geleid door dirigent Antonio Pappano en uitgevoerd door een fabelachtige cast met onder andere Anna Netrebko, Željko Lučić EN Ildebrando d’Arcangelo.

Live Ballet | MANON
donderdag 3 mei om 20.15 uur

encore: zondag 6 mei om 10.15 uur
Kenneth MacMillans meesterlijke vertelling over de tragische liefde tussen Manon en Des Grieux is een stout staaltje van moderne dans op muziek van Massenet.

Live Ballet | Swan Lake
dinsdag 12 juni om 20.15 uur

encore: zondag 17 juni om 10.15 uur
The Royal Ballet presenterrt een nieuwe productie van Tsjaikovski's oogverblindende klassieke ballet, met toegevoegde G choreografieën van Liam Scarlett en decors en kostuums van John MacFarlane.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.