Filmkring

De meest recente Filmkringbrief kunt u hier downloaden. 

Korting op lidmaatschap 2017-2018
Vanaf december tot en met maart kunt u nog deelnemen aan het filmkringseizoen 2017-2018 tegen een gereduceerd tarief van maar €40,-. U ziet voor dit bedrag dan maandelijks een film tot en met mei 2018.
Wilt u lid worden van de Filmkring en ook als eerste de mooiste films zien op een vast moment in de ochtend? Stuur een mail naar secretariaat@plazafutura.nl of vraag meer informatie aan de kassa.
___________________________________

’s Ochtends naar de film
Als lid van de Filmkring kunt u zeven keer per jaar naar de film, op een vaste ochtend in de maand voor een bedrag van € 65, -. Het programma is zeer gevarieerd en loopt van september tot en met mei. Wij maken speciaal voor de Filmkring een selectie uit nieuw uit te komen films en proberen hierbij zoveel mogelijk voorpremières te krijgen: films die nog niet bij Natlab door Plaza Futura in première zijn gegaan. Deelnemers krijgen uiterlijk een week van tevoren informatie over de komende film toegestuurd.

In juli en augustus krijgt u als lid van de Filmkring bovendien overdag € 1,50 korting op al onze reguliere voorstellingen op vertoon van uw Filmkringpas.

Data en tijden 
Het filmseizoen loopt van september t/m mei. U kunt zelf een vaste dag in de maand uitkiezen waarop u de Filmkring bezoekt. Dit is ofwel de eerste maandag van de maand (maandag 1) of de derde dinsdag van de maand (dinsdag 3). De film start beide dagen om 10.30 uur. We vragen u oplettend te zijn betreffende vakanties, feestdagen en Dutch Design Week.
De data van 2017/2018 vindt u hier. 

Aan het begin van elk seizoen, bij het bezoeken van de eerste film, ontvangt u een Filmkringpas met daarop de door u gekozen filmkringdag. Filmkringgastvrouw Maryam Anema ontvangt u voor de films bij de filmzaal. We willen u vragen om de Filmkringpas gereed te houden, dit is uw toegangsbewijs. 

Inschrijven
De Filmkring kan ieder seizoen weer rekenen op meer deelnemers. Afgelopen seizoen bestond de Filmkring uit 1700 leden. Uw abonnement wordt automatisch verlengd na afloop van een seizoen. Zo bent u altijd van een plaats verzekerd. De kosten van het abonnement betaalt u per Filmkringseizoen. Het abonnement is altijd opzegbaar, maar kunt u niet heractiveren. Wilt u nadat u opgezegd heeft weer lid worden, dan dient u zich opnieuw in te schrijven. 

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe Filmkring. Download hiervoor het inschrijfformulier

Opzeggen & wijzigen
Opzeggen kan via het opzegformulier. Opzeggen kan niet telefonisch.
Wilt u een kleine wijziging aangeven in uw abonnement? Download dan het wijzigingsformulier.

Deze formulieren kunt u inleveren aan de kassa van Natlab of opsturen naar: Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven.

Voor verdere vragen kunt u e-mailen naar secretariaat@plazafutura.nl

Voor meer informatie over de voorwaarden van het Abonnement verwijzen we graag door naar de Algemene Filmkring Voorwaarden. 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.