Filmkring

De meest recente Filmkringbrief kunt u hier downloaden. 
___________________________________

Zomeraanbieding nieuwe leden
De inschrijving voor het aankomend seizoen is wederom geopend. Mocht u als bestaand lid geïnteresseerden in uw omgeving weten dan hebben wij deze zomer een mooie aanbieding voor u: meldt u een nieuw lid aan dan krijgt u van ons twee vrijkaartjes voor een reguliere film naar keuze, en uw vriend of vriendin krijgt een dichtbundel van Merel Morre. Om gebruik te maken van deze aanbieding of bij vragen kunt u zich melden bij onze receptie of mailen naar secretariaat@plazafutura.nl. Het inschrijfformulier voor deze aanbieding vindt u hieronder, onder het kopje 'Inschrijven'.

’s Ochtends naar de film
Als lid van de Filmkring kunt u zeven keer per jaar naar de film, op een vaste ochtend in de maand voor een bedrag van € 65, -. Het programma is zeer gevarieerd en loopt van september tot en met mei. Wij maken speciaal voor de Filmkring een selectie uit nieuw uit te komen films en proberen hierbij zoveel mogelijk voorpremières te krijgen: films die nog niet bij Natlab door Plaza Futura in première zijn gegaan. Deelnemers krijgen uiterlijk een week van tevoren informatie over de komende film toegestuurd.

In juli en augustus krijgt u als lid van de Filmkring bovendien overdag € 1,50 korting op al onze reguliere voorstellingen op vertoon van uw Filmkringpas.

Data en tijden 
Het filmseizoen loopt van september t/m mei. U kunt zelf een vaste dag in de maand uitkiezen waarop u de Filmkring bezoekt. Dit is ofwel de eerste maandag van de maand (maandag 1) of de derde dinsdag van de maand (dinsdag 3). De film start beide dagen om 10.30 uur. We vragen u oplettend te zijn betreffende vakanties, feestdagen en Dutch Design Week.

De data voor het nieuwe seizoen 2018-2019 vindt u hier. 

Aan het begin van uw eerste seizoen, bij het bezoeken van de eerste film, ontvangt u een persoonlijke Filmkringpas met daarop de door uw pasfoto en pasnummer. De pas wordt éénmalig uitgegeven. Filmkringgastvrouw Maryam Anema ontvangt u voor de films bij de filmzaal. We willen u vragen om de Filmkringpas gereed te houden, dit is uw toegangsbewijs.

Inschrijven
De Filmkring kan ieder seizoen weer rekenen op meer deelnemers. Afgelopen seizoen bestond de Filmkring uit 1700 leden. Uw abonnement wordt automatisch verlengd na afloop van een seizoen. Zo bent u altijd van een plaats verzekerd. De kosten van het abonnement betaalt u per Filmkringseizoen. Het abonnement is altijd opzegbaar, maar kunt u niet heractiveren. Wilt u nadat u opgezegd heeft weer lid worden, dan dient u zich opnieuw in te schrijven. 

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe Filmkring. Download hiervoor het inschrijfformulier. Naast een ingevuld inschrijfformulier dient u een pasfoto in te leveren bij het formulier.

Om gebruik te maken van de zomeraanbieding heeft u een ander inschrijfformulier nodig. Deze downloadt u hier

Opzeggen & wijzigen
Opzeggen kan via het opzegformulier. Opzeggen kan niet telefonisch.
Wilt u een kleine wijziging aangeven in uw abonnement? Download dan het wijzigingsformulier.

Deze formulieren kunt u inleveren aan de kassa van Natlab of opsturen naar: Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven.

Voor verdere vragen kunt u e-mailen naar secretariaat@plazafutura.nl

Voor meer informatie over de voorwaarden van het Abonnement verwijzen we graag door naar de Algemene Filmkring Voorwaarden.

seizoen 2018-2019, vanaf september

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.