Buitenfilm

Ook deze zomer vertonen we in juli en augustus weer films in de openlucht. Het grote scherm wordt opgesteld op onze binnenplaats. Alle buitenfilms zijn gratis toegankelijk, hapjes en drankjes zijn te koop aan de bar. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.
Wees er vroeg bij voor één van de schaarse plekken op onze bankjes - of nog verstandiger: neem je eigen klapstoel mee!

Het programma:

Waterboys
di 25 juli, 22.00 uur
Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen.

Hell or High Water
vr 28 juli, 22.00 uur
Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken.

Of ik gek ben
di 1 augustus, 21.45 uur
Tragikomediethriller over menselijk falen. Wat doe je als je op een dag wakker wordt en alles kwijt bent. Je geld, je carrière, je vrijheid en de wereld zegt dat je gek bent?

Pride
vr 4 augustus, 21.45 uur
Een buitengewoon verhaal over twee totaal verschillende gemeenschappen die zich verenigen voor een gezamenlijk doel.

Love & Friendship
di 8 augustus,  21.30 uur
Love & Friendship is een vilein en fris liefdesdrama gebaseerd op Jane Austens nooit eerder verfilmde brievennovelle Lady Susan.

La Pazza Gioia
vr 11 augustus, 21.30 uur
Komisch Italiaans drama over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor.

Rams
di 15 augustus, 21.15 uur
IJslands drama over twee broers die al veertig jaar niet met elkaar praten tot hun prijswinnende schapen in gevaar komen.

Er ist wieder da
vr 18 augustus, 21.15 uur
Controversiële Duitse satire waarin Adolf Hitler wakker wordt in de 21e eeuw, waar hij wordt beschouwd als een rondwandelende malloot.

Truman
di 22 augustus, 21.00 uur
Dit intieme en humoristische portret met Ricardo Darín en Javier Cámara in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een vriendschap tussen twee verschillende karakters en de moed die nodig is om de dood te accepteren.

De Helleveeg
vr 25 augustus, 21.00 uur
Bitterzoet familiedrama naar het boek van A.F.Th. van der Heijden, waarin een Brabantse jongen gefascineerd raakt door zijn lichtzinnige tante.


Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.