Zomervakantie

6 juli t/m 18 aug

Tijdens de zomervakantie zie je bij Natlab de mooiste, leukste, grappigste en nieuwste kinderfilms.

Deze zomervakantie nemen we je mee op reis van Terschelling naar het universum van Playmobil. Ga in Mijn bijzonder rare week met Tess met Sam mee naar Terschelling en ontmoet de mysterieuze Tess. In Mia and the white lion ga je op safari in Zuid-Afrika waar Mia met een witte leeuw genaamd Charlie opgroeit. Jarig in de zomervakantie? Vier dan samen met Juf Roos een feestje in haar eerste speelfilm Juf Roos is jarig en ga op avontuur met Juf Roos en buurjongen Gijs. Meer toe aan fantasiewerelden? Ontdek dan samen met Marla nieuwe werelden wanneer jullie op zoek gaan naar haar broertje die in het magische, geanimeerde universum van Playmobil is verdwenen, in Playmobil de Film.

Alle kids van 7 tot 12 jaar kunnen tijdens WEET IK VEEL! van 12 tot 16 augustus leren programmeren, skaten, ontwerpen, bouwen of video's animeren. Dit alles en meer is er te doen tijdens het WEET IK VEEL! Festival!

Waar ga jij heen deze zomervakantie?
Beleef het bij Natlab onder het genot van een hapje en drankje in ons café en neem een kijkje in onze kinderhoek in het café.  

Events in dit thema