Regie
Genndy Tartakovsky
Cast
Charly Luske (Stem), Liza Sips (Stem), Ferry Doedens (Stem), Tony Neef (Stem), Fernando Halman (Stem), Arjan Ederveen (Stem), Paul Groot (Stem), Ilse Warringa (Stem), Tygo Gernandt (Stem), Jan Versteegh (Stem)
Duur
97 minuten
Jaar
2018
Taal
Nederlands gesproken
Land
Verenigde Staten
Kijkwijzer
  • Let op met kinderen tot 6 jaar

Voorpremière | Hotel Transsylvanië 3

Speeldata

Verwacht vanaf woensdag 25 juli 2018

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. 

Combineer de film met een monsterlijke greenscreen workshop. Op vrijdag in de zomervakantie kun je aansluitend op de film deelnemen aan een workshop waarin je zelf kan veranderen in een monster, reis naar exotische oorden of stap op een cruiseboot en zie waar deze je brengt. Koop je ticket hier. 

Over Hotel Transsylvanië 3
Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.