Duur
60 minuten
Jaar
2018
Taal
Nederlands
Kijkwijzer

Afsluiting Raar maar Waar

Speeldata

Kies een dag en tijd:
datum v.a. 09:00 v.a. 12:00 v.a. 15:00 v.a. 18:30 v.a. 20:30
zo 24 jun   13:00      

Heb jij afgelopen schooljaar ook met je klasgenootjes een supermooi stopmotion filmpje in elkaar gezet? Ben je bij Natlab geweest om korte filmpjes te kijken? Dan heb je meegedaan aan het project ‘Raar Maar Waar’ van Natlab en CKE. Zou je jouw filmpje wel eens op groot doek willen zien? Wil je een nieuw, superleuk kort filmpje zien in onze allermooiste zaal?

Heeft je kind je verteld over zijn toffe stopmotionworkshops? Over zijn poppetjes van klei en zelfgemaakte achtergrond? Ben je benieuwd naar het resultaat? En wil je zien welk soort filmpjes de kinderen hebben gekeken bij Natlab, als onderdeel van het stopmotionprogramma?

Op zondag 24 juni 2018 bieden we tussen 13.00 en 14.00 uur een speciaal programma bij Natlab aan voor maar €2,50. Een deel van de zelfgemaakte filmpjes en een professionele korte film worden vertoond. We laten van elke klas het mooiste, leukste of grappigste stopmotionfilmpje op het grote doek zien. Kruip op een zachte bioscoopstoel tijdens de afsluitende activiteit van de workshopserie en kijk je ogen uit!

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.