Regie
Veysi Yildirim
Cast
Kenan Raven, Serhat Acagan, Sevval Akalin, Rabiha Akdag
Duur
81 minuten
Jaar
2018
Taal
Niet gesproken
Land
Nederland/Turkije
Kijkwijzer
  • Alle leeftijden

Verder kijken met Oog | Deep Look

Speeldata

Verwacht

In samenwerking met psychologenpraktijk Oog vertonen we speciale films met aansluitend een nagesprek. Deze keer is dat de bijzondere, meditatieve kunstfilm Deep Look.

Deep Look is een toegankelijke kunstfilm van Veysi Yildirim. De non-narratieve film biedt een compleet nieuwe meditatieve ervaring en combineert visueel spektakel met muziek. Met indringende hoogwaardige portretten als visuele liedjes wordt de alledaagse mens op een bijzondere manier centraal gesteld. Voor dit doel gebruikt Veysi slow motion shots; niet zomaar ingegeven door schoonheid, maar simpelweg vanwege het feit dat de filmmaker doof is. Gevormd door zijn diepere blik op mensen, leert Veysi ons met Deep Look op een andere manier te kijken. Waar de film voor de één een pleidooi is voor meer compassie en inclusiviteit, biedt het voor de ander een nieuwe kijk op de mens.

De film wordt uitgediept aan de hand van ervaringen en vragen. Aansluitend op de film geeft psychologenpraktijk Oog bezoekers de mogelijkheid de ervaring van de film te laten bezinken en met elkaar in gesprek te gaan over de film.

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.