Duur
145 minuten
Jaar
2018
Land
Nederland
Kijkwijzer
  • Alle leeftijden

André Rieu | Amore, My Tribute to Love

Speeldata

Kies een dag en tijd:
datum v.a. 09:00 v.a. 12:00 v.a. 15:00 v.a. 18:30 v.a. 20:30
za 28 jul       19:00  
zo 29 jul     15:00    

André Rieu, 'de koning van de wals', deze zomer te zien op het witte doek. 

André Rieu, bij miljoenen bekend als 'de koning van de wals', is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. 

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! 'Amore, my tribute to love' is Andrés eerbetoon aan de liefde - de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt.

Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album 'Amore' dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

 

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.