Duur
75 minuten
Jaar
2018
Taal
Nederlands
Kijkwijzer

Workshop | Tableau Vivant: BOUWEN MET HET LICHAAM, IVGI&GREBEN

Speeldata

Verwacht

Voorafgaand aan de voorstelling We are in trouble kunt u deelnemen aan een workshop door IVGI&GREBEN. 

De makers van de dansvoorstelling We Are In Trouble, het choreografenduo Ivgi&Greben, laten u graag kennismaken met hun ideeën en werkwijze. Het Tableau of Tableau Vivant is een belangrijk onderdeel van hun werk en deelname aan deze workshop biedt u de kans om dit mee te maken. 

Het Tableau Vivant is een groepsopstelling van personen die net als een foto of een schilderij, door een stilgezet beeld een zeer heldere en krachtige theatrale situatie verbeeldt. Denk bijvoorbeeld aan de aangrijpende kracht van een Worldpress foto. Samen met u en andere deelnemers bouwen/creëren Ivgi&Greben tableaus gebaseerd op ideeën en scènes uit hun voorstelling We Are In Trouble. 

Naar aanleiding van een gevoel of thema bouwen we een groepsopstelling. Uri Ivgi en Johan Greben geven vanuit hun ervaring doorlopend feedback en suggesties en begeleiden de deelnemers in het fysiek uitdrukking geven aan een eenvoudig idee. Na ieder gecreëerd tableau bepalen/bedenken we hoe deze door een nieuw tableau veranderd en aangepast kan worden. In iets positiefs, iets negatiefs, iets vrolijks, iets verdrietigs, iets aangrijpends. Noem maar op. Uiteindelijk wordt een heel verhaal in de opeenvolgende beelden verteld. Als een fotoalbum van gebeurtenissen. Eindproduct is dat dit verhaal is vastgelegd (fotoreeks) en als herinnering aan de deelnemers wordt meegegeven.

De workshop is gratis toegankelijk met een kaartje voor de voorstelling We are in trouble van vrijdag of zaterdag. U kunt uw kaartje telefonisch reserveren via 040 294 68 48.
Nog geen kaartje voor de voorstelling? Klik hier voor meer informatie en tickets.
Alleen deelnemen aan de workshop? Dit kan voor slechts €10,00.


Praktische informatie 
Kleding: Ontspannende kleding waar men zich lekker in kan bewegen. Men hoeft niet te dansen. U hoeft geen danservaring te hebben voor deze workshop. 

Planning:
10 minuten: Introductie Uri Ivgi en Johan Greben en hun voorstelling
15 minuten: Warming-up
40 minuten: Werken aan en vanuit ideeën met Uri en Johan
10 minuten: Afsluiten

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.