Regie
Didi Hovingh
Duur
45 minuten
Jaar
1999
Taal
Nederlands
Land
Nederland
Kijkwijzer

Taartrovers Film Festival | De Boze Heks

Speeldata

Verwacht

De boze heks moppert er op los in het bos.

Met haar toverkunsten plaagt ze graag de dieren uit het bos. De egel, de uil, de haas en de merel zijn een beetje bang voor de heks, maar ook wel nieuwsgierig naar wat ze allemaal doet en kan. Hannah Kraan schreef verrukkelijke verhalen over een heks, soms een gemeen, maar tegelijk ook kwetsbaar heksje, en over alle dieren die samen met haar in het bos leven. Deze verhalen zijn door Didi Hovingh, met silhouetten en warme kleuren, heel mooi in beeld gebracht. De vertel-, zang- en dialoogstem van Loes Luca speelt fantastisch met alle verschillende karakters. Vanaf 4 jaar

Taartrovers Film Festival
Het filmfestival brengt deze editie een ode aan het boek met het thema Lettersoep & Prentenkoek. Het filmprogramma zit boordevol prachtige, bijzondere en grappige verhalen uit boeken, maar neemt ook een duik in het materiaal waar boeken van gemaakt zijn. Met films van papier, karton en inkt. Van verrassende klassiekers tot filmpjes van karton.

Speel ook zelf mee in de Speeltuin van de verbeelding. Maak een tekenfilm in een pop-up boek, roer stevig in de lettersoep en fabriceer tenslotte je eigen boek!

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.