Regie
Jessica Laurén
Duur
32 minuten
Jaar
2010
Taal
Nederlands
Land
Zweden
Kijkwijzer

Taartrovers Film Festival | Wie...?

Speeldata

Verwacht

Wie is er kwijt? Wie is er boos? De film ‘Wie…?’ is een verzameling van acht kleine verhalen over grote emoties.

Over samen spelen, je speelgoed niet willen delen, over verdrietig zijn en hoe alles weer goed komt als je samen met oma koekjes bakt. Spannende verhalen met een goed einde voor de allerjongsten gebaseerd op de beroemde prentenboeken van de Zweedse kinderboekenschrijfster en illustrator Stina Wirsén. De film Wie...? is speciaal voor het Taartrovers Film Festival in het Nederlands ingesproken en is voor het eerst in Nederland in de bioscoop te zien. In 2016 werd in deze serie ook al ‘Wie is waar?’ door ons festival vertaald. Vanaf 3 jaar

Taartrovers Film Festival
Het filmfestival brengt deze editie een ode aan het boek met het thema Lettersoep & Prentenkoek. Het filmprogramma zit boordevol prachtige, bijzondere en grappige verhalen uit boeken, maar neemt ook een duik in het materiaal waar boeken van gemaakt zijn. Met films van papier, karton en inkt. Van verrassende klassiekers tot filmpjes van karton.

Speel ook zelf mee in de Speeltuin van de verbeelding. Maak een tekenfilm in een pop-up boek, roer stevig in de lettersoep en fabriceer tenslotte je eigen boek!

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.