Regie
Kolja Saksida, Áron Gauder, Béla
Duur
29 minuten
Jaar
2017
Land
Hongarije/Slovenië
Kijkwijzer

Taartrovers Film Festival | Koyaa & Boxi

Speeldata

Verwacht

De werelden van Koyaa en Boxi verschillen nogal..

Koyaa leeft in een boomhut. De spullen om hem heen werken niet altijd mee en leiden een eigen leven. In een slapstick animatie zien we hoe Koyaa telkens weer iets ingenieus bedenkt waardoor hij zijn opstandige spullen te slim af is. Een nieuwe ouderwetse lachfilm.

Boxi’s wereld speelt zich af op een bureau en bestaat uit papier, karton en schrijfgerei. Als de ventilator op het bureau wordt aangezet, gaat het stormen in Boxi’s wereld! Boxi is voor het eerst in de Nederlandse bioscopen te zien. Vanaf 3 jaar

Taartrovers Film Festival
Het filmfestival brengt deze editie een ode aan het boek met het thema Lettersoep & Prentenkoek. Het filmprogramma zit boordevol prachtige, bijzondere en grappige verhalen uit boeken, maar neemt ook een duik in het materiaal waar boeken van gemaakt zijn. Met films van papier, karton en inkt. Van verrassende klassiekers tot filmpjes van karton.

Speel ook zelf mee in de Speeltuin van de verbeelding. Maak een tekenfilm in een pop-up boek, roer stevig in de lettersoep en fabriceer tenslotte je eigen boek!

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.