Regie
Dace Rïdüze
Duur
28 minuten
Jaar
2010 - 2014
Taal
Zonder dialoog
Land
Letland
Kijkwijzer

Taartrovers Film Festival | Prentenkoekjes

Speeldata

Verwacht

Prentenkoekjes is een verzamelprogramma van drie lieve, prachtig gemaakte animaties uit Letland voor de allerjongste bezoekers van ons festival.

De verhaaltjes, gebaseerd op prentenboeken gaan over een eigenwijs koekenmannetje, een poppetje in een herfstbos gemaakt van eikeltjes, en tenslotte een verhaal over een rood potlood. Het potlood belandt door toedoen van een bromvlieg per ongeluk in de tuin van het prentenboek dat hij aan het kleuren was. Doordat het rode potlood nu niet verder kan kleuren blijven de bloemen en paddenstoelen in het verhaal wit… Vanaf 3 jaar

Taartrovers Film Festival
Het filmfestival brengt deze editie een ode aan het boek met het thema Lettersoep & Prentenkoek. Het filmprogramma zit boordevol prachtige, bijzondere en grappige verhalen uit boeken, maar neemt ook een duik in het materiaal waar boeken van gemaakt zijn. Met films van papier, karton en inkt. Van verrassende klassiekers tot filmpjes van karton.

Speel ook zelf mee in de Speeltuin van de verbeelding. Maak een tekenfilm in een pop-up boek, roer stevig in de lettersoep en fabriceer tenslotte je eigen boek! 

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.