Regie
Steven Spielberg
Cast
Meryl Streep, Tom Hanks, Bradley Whitford, Alison Brie e.a.
Duur
116 minuten
Jaar
2017
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Angst
  • Grof taalgebruik

Zomerfestival | The Post

Speeldata

Verwacht

Geregisseerd door Steven Spielberg vertelt The Post het waargebeurde verhaal van de onthulling van de Pentagon Papers in 1971, de geheime documenten over de Vietnam-oorlog. Hoofdrollen zijn voor Meryl Streep en Tom Hanks. 

- English below -

Ook deze zomer zie je weer een greep uit de beste films van het afgelopen seizoen voor maar € 6,- per film. Heb je een goede titel gemist? Kom 'm deze maanden alsnog bekijken op groot scherm.

The Post
Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt alles op alles te zetten in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze zetten daarmee niet alleen hun carrière op het spel, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

English
A cover-up that spanned four U.S. Presidents pushed the country's first female newspaper publisher and a hard-driving editor to join an unprecedented battle between the press and the government.
 

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.