Regie
Theo Maassen
Cast
Bruno Vanden Broecke (Loft, Crimi Clowns), Ruben van der Meer (Plan C, De lama’s), Ellen Parren (Circus Treurdier, Missie Aarde), Christine de Boer (Yentl en De Boer)
Duur
90 minuten
Jaar
2017
Taal
Nederlands gesproken
Kijkwijzer

Billy

Speeldata

Kies een dag en tijd:
datum v.a. 09:00 v.a. 12:00 v.a. 15:00 v.a. 18:30 v.a. 20:30
za 23 dec         21:00
za 30 dec       20:00  

Voorpremières met na afloop een Q&A met Theo Maassen vinden plaats op 23 en 30 december. Kaartverkoop daarvoor gaat as. maandag 27 november om 12.00 uur van start. Deze kaarten kunnen niet worden gereserveerd. Vanaf donderdag 4 januari is de film te zien in ons reguliere filmprogramma. Exacte data en speeltijden daarvan volgen uiterlijk dinsdag 2 januari.

Buikspreker Gerard (Bruno Vanden Broecke) vormt samen met zijn hondsbrutale pop Billy al tien jaar een immens populair theaterduo. Ze trekken volle zalen, op het podium zijn ze een geoliede machine, alleen achter de schermen botert het wat minder tussen Gerard en Billy.

Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op toneel totaal overvleugeld, maar heeft het ook buiten het theater inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt in alle opzichten Gerards leven. Gerard is de lol in het optreden kwijtgeraakt en als hij heel eerlijk is ook de lol in het leven.

Wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel (Christine de Boer), maar Billy op hetzelfde moment als een blok valt voor de supersexy voetbalvrouw Belinda (Ellen Parren), beseft Gerard dat het echt de hoogste tijd wordt dat hij zijn leven weer in eigen hand neemt. Daar is Billy het echter totaal niet mee eens.

 

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.