Regie
Eric Toledo, Olivier Nakache
Duur
115 minuten
Jaar
2017
Taal
Frans gesproken, Nederlandse ondertiteling
Land
Frankrijk
Kijkwijzer
  • Alle leeftijden
  • Grof taalgebruik

Buitenfilm | C’est la vie!

Speeldata

Verwacht

De regisseurs van Intouchables zijn terug met een feestelijke komedie over weddingplanner Max, die bezig is aan zijn laatste trucje. Nog één keer probeert hij met vallen en opstaan een gigantische bruiloft in goede banen te leiden. 

Ook deze zomer vertonen we in juli en augustus weer films in de openlucht. Het grote scherm wordt opgesteld op onze binnenplaats. Alle buitenfilms zijn gratis toegankelijk, hapjes en drankjes zijn te koop aan de bar. Wees er vroeg bij voor één van de schaarse plekken op onze bankjes - of nog verstandiger: neem je eigen klapstoel mee!

C'est la vie!
Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

IN DE PERS
VPRO Cinema ★★★
'Energieke film waarin genoeg gelachen kan worden'
NRC ★★★
'Fatalistische komedie met verrukkelijke cast'

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.