De stemmen van Vincent

De stemmen van Vincent

Catastrophe

Catastrophe

Rocknrollers

Rocknrollers

Duur
80 minuten
Jaar
2017
Kijkwijzer

EFF Blok | Friends or Foes

Speeldata

Verwacht

EFF: een krachtig filmprogramma met prachtige animaties, uitzonderlijke fictiefilms en gedurfde documentaires, maar ook masterclasses en workshops.

Dit programma is gratis te bezoeken voor We Are Public leden.

Stemmen van Vincent
Genre: Documentaire
Regie: Maarten Kal
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 25:30 min
Vincent hoort stemmen en vraagt zich af waar die vandaan komen. Onder begeleiding van twee oudere psychiaters en de tonen van zijn Sarangi, een Hindoestaans snaarinstrument, gaat hij op onderzoek uit. Zijn het hallucinaties of geesten uit een andere wereld?

Catastrophe
Genre: Animatie
Regie: Jamille van Wijngaarden
Herkomst: Nederland
Duur: 2:15 min
Wanneer een vogel plots dood in zijn kooi ligt, zijn alle ogen op de kat gericht. De kat doet er alles aan om zich minder verdacht te maken, maar dat loopt uit op een catastrofe.

Een onvergetelijk afscheid
Genre: Documentaire
Regie: Cláudio de Oliveria Marques
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 22:41 min
Op oudejaarsavond maakte Cláudio's beste vriendin onverwacht een einde aan haar leven. In gesprekken met de mensen die op verschillende manieren in aanraking zijn gekomen met zelfdoding, probeert Cláudio antwoorden te vinden op vragen die hij zijn vriendin niet meer kan stellen. Is het beter om van te voren op de hoogte te zijn of overvallen te worden door deze vreselijke gebeurtenis?

Rocknrollers
Genre: Documentaire
Regie: Daan Bol
Duur: 24:21 min
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Sia, Bas en Vince zijn beste vrienden en spelen al jaren in de psychedelische rockband Morgana's Illusion. Wanneer de 15-jarige Sia in een depressie belandt, komt toekomst van de band op het spel te staan. Rocknrollers is een levendige rockumentary over vriendschap, volwassen worden en de kracht van muziek.

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.