The Visitor

The Visitor

Aquarius

Aquarius

Giraffe

Giraffe

Perfect Darkness

Perfect Darkness

Nature: All Rights Reserved

Nature: All Rights Reserved

Duur
80 minuten
Jaar
2017
Kijkwijzer

EFF Blok | Nature vs Nurture

Speeldata

Verwacht

EFF: een krachtig filmprogramma met prachtige animaties, uitzonderlijke fictiefilms en gedurfde documentaires, maar ook masterclasses en workshops.

Dit programma is gratis te bezoeken voor We Are Public leden.

The Visitor
Genre: Short
Regie: Ali Baharlou
Herkomst: België, Engels ondertiteld
Duur: 15:51 min
Een pastoor is zijn kerk aan het klaarmaken om gasten te ontvangen en hulp te bieden. Uitgerekend vandaag is de waterleiding gebarsten en omdat het een feestdag is kan hij geen loodgieter vinden, totdat er een mysterieuze man opdaagt om te helpen.

Aquarius
Genre: Experimenteel
Regie Timo Zhalnin
Herkomst: Rusland Duur: 9:09 min
Deze experimentele Russische dansfilm is een metafoor voor wie we zijn en waar we vandaan komen. Door bewegingen zorgvuldig te kopiëren, maken we ze ons eigen. En om te kunnen groeien, moeten zaden sterven. Dans naar de horizon vanaf een punt waar je nooit terug zal keren.

Giraffe
Genre: Short
Regie: Janne Schmidt
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 6:41 min
Elsa mag direct aan de slag bij een call center bedrijf, nadat ze zojuist een enigszins opmerkelijke sollicitatie heeft afgerond. Na een korte introductie doet zich een probleem voor. Elsa en haar team kunnen niet voldoen aan het ongebruikelijke verzoek van een klant, waardoor de klandizie sterk terugloopt. Maar na veelvuldige pogingen denkt ze de oplossing te hebben gevonden.

Perfect Darkness
Genre: Short
Regie: Maaike Neuville
Herkomst: België, Engels ondertiteld
Duur: 23:49 min
Gus en zijn vriendin Anna zijn op vakantie. Tijdens hun nachtelijke wandeling naar een plekje aan het water, doet Anne een bekentenis. Kan het koppel, te midden van de wilde van de natuur en onder volle maan, dit conflict te boven komen? Zullen zij uiteindelijk hun idyllische plek bereiken?

Nature: All Rights Reserved
Genre: Documentaire
Regie: Sebastian Mulder
Herkomst: nederland
Duur: 21:55 min
Kunstgras op het balkon, een ontmoetingshal met bos-behang en een palmstrand ind e wachtkamer van de tandarts. Deze korte documentaire onderzoekt de rol van namaak natuur in onze samenleving. In hoeverre voldoet zij in de behoefte an de stedelingen en waar schieten de simulaties nog te kort? Zal kunstnatuur ooit echte natuur kunnen vervangen?

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.