#tagged

#tagged

Sirene

Sirene

Cavello

Cavello

Lockdown

Lockdown

#YOLO4REAL

#YOLO4REAL

Duur
90 minuten
Jaar
2017
Kijkwijzer

EFF Blok | The Kids are all right

Speeldata

Verwacht

EFF: een krachtig filmprogramma met prachtige animaties, uitzonderlijke fictiefilms en gedurfde documentaires, maar ook masterclasses en workshops.

Dit programma is gratis te bezoeken voor We Are Public leden.

Sirene
Genre: Fictie
Regie: Zara Dwinger
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 26:14 min
De 15-jarige Kay leeft een jongensleven tussen ronkende motoren. Wanneer de betoverende Melody zijn leven binnenzeilt op een groot schip, raken zij bevriend. Beide hebben echter een ander idee over de vriendschap, waardoor Kay niet meer weet hoe hij zich moet voelen. Sirene is een film over vriendschap, verwarring en worden wie je bent.

#tagged
Genre: fictie Regie: Martijn Winkler
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 12:10 min
Vierentwintig uur uit het leven van een jonge tiener, vanuit het perspectief van haar smartphone. De content die de 14-jarige Elise op social media deelt na een feestje, gaat een eigen leven leiden. Haar telefoon verandert in no-time van haar beste vriend in haar ergste vijand.

Cavello
Genre: fictie
Regie: Sven Bresser
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 23:40 min
Tieners Kai en Thomas zijn beste vrienden. Samen kunnen zijn alles aan. Maar dan komt er een nieuw meisje in de klas. Thomas heeft alleen nog maar oog voor haar. Kai probeert er alles aan te doen om zijn vriend te winnen en maakt een beslissing die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Lockdown
Genre: Fictie
Regie: Max Sokoloff
Herkomst: Verenigd Koninkrijk, Engels gesproken (niet ondertiteld)
Duur: 14:59 min
Wanneer buitenbeentje Julian een kostuum draagt op de dag van de schoolfoto, wordt hij genadeloos gepast door zijn leeftijdsgenoten. Julian verbergt zich in de badkamer, waar hij ineens onder schot wordt gehouden door Brandon. Terwijl de politie de badkamer omringd, komen de jongens erachter dat ze misschien niet zo verschillend zijn.

#YOLO4REAL
Genre: Fictie
Regie: Aiman Hassani
Herkomst: Nederland
Duur: 9:45 min
Twintiger Ahmed is terminaal ziek. Op het dieptepunt beseft Ahmed dat hij de realiteit moet accepteren en er beter het beste van kan maken. Elke milliseconde die hem nog rest besluit hij te wijden aan het afwerken van zijn bucketlist, want you only live once.

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.