Valparaiso

Valparaiso

Delicatessen

Delicatessen

Liefdesbrieven

Liefdesbrieven

Taboek

Taboek

Bullet Time

Bullet Time

Ancora

Ancora

Botanica

Botanica

Duur
90 minuten
Jaar
2017
Kijkwijzer

EFF Blok | Hunger for Love

Speeldata

Verwacht

EFF: een krachtig filmprogramma met prachtige animaties, uitzonderlijke fictiefilms en gedurfde documentaires, maar ook masterclasses en workshops.

Dit programma is gratis te bezoeken voor We Are Public leden.

Delicatessen
Genre: Animatie
Regie: Fenglin Chen
Herkomst: Macau
Duur: 4:38 min
In een delicatessenzaak ontstaat een romance tussen een heer en een dame. Het voedsel waar zij met hun winkelwagens aan voorbij lopen komt langzaam tot leven. De expressies en de bewegingen van de producten staan symbool voor hun sensuele verlangens.

Liefdesbrieven
Genre: Documentaire
Regie: Tara Fallaux
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 2:47 min
Wie schrijft er nu nog brieven? Love Letters gaat over een bijna verdwenen medium; handgeschreven liefdesbrieven. Vijf mensen van in de twintig delen hun intieme liefdesbrieven. Ze zijn dapper en niet bang om hun gevoelens te delen door hun liefde uit te drukken op papier.

Taboek
Genre: Animatie
Regie: Dario van Vree
Herkomst: Nederland
Duur: 2:47 min
In een boekenwinkel wordt de 19-jarige Gwen onverwachts aangetrokken tot buitenissige erotica, wat afkeurende blikken oplevert van de andere klanten. Kiest Gwen voor haar diepste verlangens of laat ze zich beteugelen door haar gene?

Valparaiso
Genre: Fictie
Regie: Carlo Sironi
Herkomst: Italië, Engels ondertiteld
Duur: 20:08 min
Rocio is als vluchteling opgenomen in een identificatie- en uitzettingscentrum in Rome. Wanneer de medewerkers erachter komen dat ze vier maanden zwanger is, moet ze het centrum verlaten. Ze krijgt een tijdelijke verblijfsvergunning, een baan en schijnvrijheid. Wat zal ze besluiten in de vierde maand van haar zwangerschap?

Bullet Time
Genre: Animatie
Regie: Frodo Kuipers
Herkomst: Nederland
Duur: 5:30 min
Op een verlaten straat in het Oude Westen staan twee cowboys klaar voor een ouderwetse shootout. Wanneer ze het schot lossen worden hun dodelijke kogels op slag verliefd. De kogels vergeten hun eigenlijke doel, met dramatische consequenties tot gevolg.

Ancora
Genre: Fictie
Regie: Lu Pulici
Herkomst: Italië, Engels ondertiteld
Duur: 15 min
Opnieuw onderneemt een Italiaanse jonge meid een reis naar de Fransman waar ze verliefd op is. Twee contrasterende werelden verenigen zich, wat uitmondt in gepassioneerde, maar kwellende liefde. Hoe meer gasten er worden toegelaten in huis, hoe meer hun relatie op scherp komt te staan.

Botanica
Genre: fictie
Regie: Noël Loozen
Herkomst: Nederland, Engels ondertiteld
Duur: 13:01 min
Een medewerker van een tuincentrum probeert zijn geliefde zwanger te maken, maar vreest dat hij onvruchtbaar is. Zijn angst is niet bevorderlijk voor de seks, noch voor hun relatie. Hij besluit zijn trots opzij te zetten om hun liefde weer te kunnen laten opbloeien.

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.